Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Counter Strike Global Offensive

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Counter Strike Global Offensive

Ci co znają możliwe że się ucieszą, ci co są fanami serii cod lub bf powinni nie czytać dalej, lub jeśli chcą to na własną odpowiedzialność.

Valve zapowiedziało odświeżenie mojej ukochanej taktycznej strzelanki. Jestem fanem serii od czasów CS'a 1.1. CS słynie z bardzo wyważonych map, dobrze skalibrowanych broni i dużego nacisku na taktykę i myślenie. Akcje kamikadze w stylu COD'a w większości przypadków kończą się jedną precyzyjną kulką w łeb.
    Global Offensive ma być na trzzech platformach pc ps3 i xbox360. I co ciekawe, zespoły będą pięcioosobowe a pojedynki będą możliwe między platformami czyli gracze pc będą mogli walcz z xboxowcami czy ps3 i xbox. Ba jeszcze ciekawsza sprawa to wsparcie na konsolach dla myszki i klawiatury (niestety tylko na ps3 - ale głupi ten MS). Tak wiem granie na padzie na kanapie - ale dla mnie granie na padzie w strzelanki mija sie z celem.
    Ci co wychowali się na konsolach i codach zapewne nawet nie znają klimatu cs'a. Gra na PC ma niesamowicie wysoki poziom graczy więc nowi mają ciężki żywot - to nie cod z full auto.

A o to mały teaser, ja czekam z niecierpliwością. choć dziesięciu graczy to trochę mało ale może gra nie straci nic z CS:S'a.

[youtube:1mz67kcz]http://www.youtube.com/watch?v=BcEIu4CwNhU[/youtube:1mz67kcz]

Re: Counter Strike Global Offensive

Zdeeecydowanie czekam <3.

No i jestem zarówno fanem BFa jak i CSa
    1+1=10

Komentarz

uummm pamiętam te długo spędzone dni na Dust'cie.

Komentarz

A tak nawiasem kto gra w CS? Bo może byśmy zagrali parę rundek :wink: .

Komentarz

Ja chętnie, mam Sourca steam i 1.6 nonsteam.
          1+1=10

Komentarz

Ja mam 1.6 steam
            GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
            Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

ja mam i 1,6 i source ale od premiery gram tylko w source, jak cos to steam KSSqad. Niebawem odrywam kompa od kokpitu i F1 2011 i wracam do strzelanek Deus czeka :mrgreen:

Komentarz

Też lubie csa.Ale Valve mogło by w końcu zakupić licencje na broń,a nie latać z jakimś Clarionem.

Komentarz

Pracuję...
                X