Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Need For Speed Underground 1 i 2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Need For Speed Underground 1 i 2

Lubicie to?

Mi się bardzo podoba Need for Speed 1(przeszedłem całego), ale w drugą część nie miałem okazji zagrać. Myślę, że jrst o wiele lepsza niż pierwsza część tej fajnej gierki

Komentarz

Jedynka wprowadziła do gier video nową kategorię, a mianowicie "tuning". Była bardzo innowacyjna lecz brakowało jej realnej fizyki jazdy. Do grafiki nie miało się zastrzeżeń. Jedynie tryb multiplayer był niedopracowany przez co userzt mogli korzystać z trainer'ów. Dwójka niestety to odgrzewany kotlet. Kilka dodatkowych opcji, dodatkowych akcesorii do samochodów. Multiplayer do bani.

Jeżeli chodzi o mnie do Need For Speed Underground niszczy jej sequel.

Komentarz

Ja wolÄ™ jedynkÄ™,jakoÅ› mi siÄ™ lepiej gra.

Komentarz

uwielbiam NFSU najbardziej 2 :0 Moze nie tak jak GT ale jest fajna zwłaszcza tuning

Komentarz

Jest to fajna gra dla dzieciaków, typowy arcade na 2 tygodnie.

Komentarz

Teraz wyszła wersja Most Wanted. Grałą w nią na Xbox 360 i była taka sobie. Ja osobiście wole serie Gran Turismo.

Komentarz

Co lepsze underground 1 czy 2 ? Hmmm...ciężka sprawa. Mnie osobiście bardziej podobała się jedynka. Dlaczego? Po prostu w 2-jce było takie sztuczne wydłużanie czasu gry poprzez jeżdżenie po mieście i szukanie sklepów z częściami. Mnie to nużyło. Poza tym fabuła przedstawiona w formie komiksu, ciekawsze były renderowane filmiki z jedynki. Pokazówka też lepsza w jedynce, w ogóle to jedynka była jakaś taka bardziej undergroundowa, no i była jedna ciągłość, wyścig i nowy spoiler, wyścig i nowe fele, wyścig i znowu coś, a w dwójce jak już wspomniałem.

Komentarz

The Stig jak ci sie nie podobają to nie musisz wyjezdżać z tekstem że to gry dla dzieciaków.Nie mówie że Undergroundy i Most Wanted są lepsze od GT,ale mi sie podobają,a dzieciakiem nie jestem.Owszem,nie są za długie (Undergroundy jakieś dwa tygodnie,a Most Wanted nawet tydzień).Ale póżniej można się pobawić w tuning wizualny i np.drifty,a w Gran Turismo przejdziesz i co do roboty?Czasy które mogą się nudzić.
                  Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

NFS'y są bardzo fajne. Nie można ciągle grać w symulacje, czasem trzeba się wyluzować i trochę pobawić. A drifty to i w GT4 można odstawiać

Komentarz

No jakoś mi się jeszcze GT4 nie znudziło... jak na razie mam 750 fur i ciągle jest coś do roboty... a tu tuning... kólko na Ringu... jak ktoś się fascynuje samochodami to nie rozumie jak się może ta gra znudzić. A NFS jest dobry dla 15 latków, którzy się naoglądali Szybkich i wściekłych... Kamil jezeli rok przy twoim nicku to data urodzenia to faktycznie nie jestes dzieckiem

EOT

Komentarz

Jedynka byla lepsza w dwojce te auta wygladaly jak choinka w boze narodzenie cale poobwieszane jakimis zabawkami wogle nie przydatnymi i te miasto jesli to tak mozna nazwac kwadraty jezdzace po ulicy nic nie dalo sie zniszczyc w miescie ogolnie kicz. Moze w NFS: Carbon bedzie mogl chociaz stanac kolo undergrounda

Komentarz

jesli to ma tak wygladac to ja dziekuje.
                          narancs alternativa

Komentarz

Need For Speed Carbon ma wyglądać lepiej,bo jak to będzie odgrzewany kotlet tak jak Underground 2 to się wnerwię A tak ogólnie to porównując Underground,Underground 2 i Most Wanted,to Under 1 jest najlepszy.
                            Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

nie chodzi mi o grafike, tylko o alfe z wioslem na klapie
                              narancs alternativa

Komentarz

PracujÄ™...
                              X