Zakupiłem ostatnio po dość przystępnej cenie Wipeouta Pure HD, spontaniczny zakup bo obadaniu tytułu wystawionego na TV w markecie. Można powiedzieć, że człowiek kupuję oczyma bo po pierwsze, na hali stałem dosłownie kilka chwil (dosłownie wyleciałem na chwile rozprostować nogi po rozgrywce na standzie z GT5; pokazując dzieciarni szkołę jazdy, bez wspomagaczy z elegancką przygazówką przy redukcji) a po drugie ze wspomnień pamiętam, że moje przygody z serią - za sprawą Wipeout Fusion na PS2 (który szczęśliwie nie podzielił losu innych gier - na ścianie) - do udanych nie mogę zaliczyć
Pierwsze wrażenia to oczywiście grafika i design (przy okazji wspomnę, że w menu mam odpalony motyw HD). Frajdę z lotu, czerpie do dziś dzień choć moje umiejętności najgorsze nie są, bo pozwalają wywalczać złota nawet na ostatnim poziomie szybkości lotu
Ktoś grał? Jakieś opinie? może porady? :wink:
Pierwsze wrażenia to oczywiście grafika i design (przy okazji wspomnę, że w menu mam odpalony motyw HD). Frajdę z lotu, czerpie do dziś dzień choć moje umiejętności najgorsze nie są, bo pozwalają wywalczać złota nawet na ostatnim poziomie szybkości lotu
Ktoś grał? Jakieś opinie? może porady? :wink:
Komentarz