Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Quake

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Quake

Quake wciąż na topie zobaczcie typa jak w 52 min konczy całą gre na trybie nightmare odkrywając przy tym wszystkie miejscówki
    http://www.youtube.com/watch?v=ZhzXKMqZ ... _embedded#!

Pewnie klepał na laptopie bez myszki :mrgreen:

Re: Quake

Hardcore. Ostatnio gralem od nowa w Quake 2 na PSX. Musze zagrac w koncu w pecetowe wersje.

Komentarz

Quake na konsoli? Nie przekonywuje mnie to .
      1+1=10

Komentarz

Dla mnie granie w shootery na padzie to sadomasochizm :mrgreen:

Komentarz

No, może nie sadomaso... ale po co grać w FPS na konsoli jak jest na PC?
          1+1=10

Komentarz

Pocom to się nogi nocą.

Nie jest to tak wygodne jak na Pc ale się da i to całkiem komfortowo. Np.killzone 2. 15minut oswojenia z gałkami i celowanie nie sprawia problemu.

Thooorn-też grałem w kwaka2 na psxie, niestety nie zdąrzyłem przejść całego przed sprzedażą konsoli.
            Teraz gram w Quake2 na telefonie, tak na telefonie. I uwieżcie że to dopiero hardcore. Sprubujcie ogarnąć taką grę na telefonicznej klawiaturze. Ale trochę uporu i da się. Tyle że mam zawias na jednym levelu, nie pamiętam co trzeba zrobić. A niechce mi się główkować.

Gram też w Quakelive (odświeżona i rozbudowana internetowa wersja Q3 arena) Więc jeśli ktoś też ma konto to zapraszam do rozgrywki. Dawno mnie tam nie było ale jakiś instagib na raile bardzo chętnie

Komentarz

@ignac8 i Sqad
              Quake na konsoli? Trudniej i ciekawiej

@dreadlock89
              Zrobilem kiedys na wszystkich poziomach trudnosci Q2. BFG10K wielbic! wielbic!

Komentarz

Bfg? No co Ty. Indeed very powerfull weapon, but so slow. Strzelasz zielonym,wolnym jajkiem plazmy, w odpowiednich rękach jest zabujczy.

Osobiście wolę szlachetnego Railguna Rocketjumpy też są miłe w wykonaniu.

Muszę podejrzeć na Yt level na którym jestem i jak ominąć lasery. Na telu jest b.trudno ale można savenąć w dowolnym momencie, to trochę ułatwia rozgrywkę.

Komentarz

Uwielbiam z nim scigac po arenie ostatniego Sluga A railgun tez dobra bron. Rocketjumpy rzadko mi wychodzily. Najczesciej strzelalem sobie w stope

Komentarz

To wymaga małej wprawy, ale jak skoczysz i zaraz po tym wystrzelisz rakiete to powinno się udać. Kilka hp zawsze się traci bo to wkońcu podmuch eksplozji daje boost. Do ostatniego bossa nie doszedłem. Ale pamiętam że wkurzały mnie Tanki, te latające coś i psy z laserami. Za czasów psxa fajnie się też grało na dwóch w podzielonym ekranie

Co mnie miło zaskoczyło to na Nokii N95 8Gb da się z powodzeniem w Q 3Arenę grać. Tyle że znów niepełnosprytna klawiszologia.

Komentarz

Nie nie nigdy na padzie fps, po tym jak grałem w mw2 na pc a potem odpalilem na konsoli to to jest jakieś nieporozumienie.

Z modów, quake'a w zasadzie to nie mod tylko gra oparta na kodzie źródłowym to ja preferuje warsaw.

CS i tak jest nieśmiertelny

Komentarz

A może ktoś chętny na coopa w Quake 2? Już raz przeszedłem z kolegą, ale często się zabijaliśmy przypadkiem nawzajem .
                        1+1=10

Komentarz

Dobry gracz na myszce vs dobry gracz na padzie = 20 do 0

Jak oglądałem filmiki najlepszych wymiataczy na PS3 w Bad Company 2-kę, to śmiać mi się chciało z pozytywnych komentarzy pod filmikiem na YT... Niby to byli najlepsi gracze, a ja takie akcje na PC robię co 5-10 minut.

Co do filmiku z Quake'iem. Ta grupka, która zmontowała ten filmik, chyba nie ma celu w życiu... Ale nie da się ukryć, robi wrażenie. Tylko, że kokosów na tym nie zbiją
                          I may be slow but I'm still ahead of you.
                          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Komentarz

Pracuję...
                            X