Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[FPP] CS, COD, a może Warsaw

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [FPP] CS, COD, a może Warsaw

Jak wiadomo w dzisiejszych czasach dobra strzelanka to dobre multi.
    Ja od zawsze grałem w Counter - Strika poczynając od 1.1 , 1.5 , 1.6 teraz cały czas gram w Source.
    MW2 to fajna casualowa strzelanka trochę zrąbana IWnetem gdzie nie można stałych bywalców spodkać i pogadać.
    Black Ops mnie zawiodło, niedość że niekompatybilne z wieloma kompami do tego jakieś takie nijakie
    BC2 też mi nie przypadło do gustu przez snajperów czołgi i samoloty.
    Warsaw to fajna sprawa jak ktoś chce pograć sobie na odświeżonym również nieśmiertelnym silniku Quake 3 również na linuxie.

Dla mnie CS jest nieśmiertelny.

A Wy w jakie FPSy w sieci gracie??

Re: [FPP] CS, COD, a może Warsaw

Ja w weekendy zarywam nocki przy Call of Duty: World at War.W multi nabijam trochę skill'ów,ale w Nazi Zombies też lubię siekać z kolesiami.Tym bardziej,że polaczków też często gęsto spotykam

Komentarz

Ja od zawsze byłem związany z serią Call Of Duty :wink: . Jeszcze kilka lat temu w żadne multi nie grałem (piraciłem ), potem zagrałem w COD4 i tak się zaczęło (dziś mam przegrane ok. 200godzin). Po jakims czasie kupiłem Coda 2, w Multi pograłem jakieś 10godzin.. Czasem jeszcze odpalę, ale generalnie wole nowsze części. IWnet w MW2 to faktycznie nietrafiony pomysł, ale sama rozrywka jest przyjemna. Teraz najwięcej katuję Black Ops.

Poza tym do multi mam jeszcze kilka Unreali, BC2 i Fear Combat, ale w te pozycje rzadko kiedy odpalam . CS w ogóle nie przypadł mi do gustu, generalnie wolę gry, które łatwiej ogarnąć
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Left 4 Dead 2!

I odemnie póki co to wszystko w tym temacie .
        1+1=10

Komentarz

day of defeat source
          narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
            day of defeat source
            Fizyka i zasady strzelania z broni takie jak w CS:Sie

Zamieszczone przez Kamil 12
            Ja od zawsze byłem związany z serią Call Of Duty :wink: . Jeszcze kilka lat temu w żadne multi nie grałem (piraciłem ), potem zagrałem w COD4 i tak się zaczęło (dziś mam przegrane ok. 200godzin). Po jakims czasie kupiłem Coda 2, w Multi pograłem jakieś 10godzin.. Czasem jeszcze odpalę, ale generalnie wole nowsze części. IWnet w MW2 to faktycznie nietrafiony pomysł, ale sama rozrywka jest przyjemna. Teraz najwięcej katuję Black Ops.
            Ja w samego CS:S'a mam przegrane ok 1000h Modern Warfare 2 ok 100h w Black Opsa ok 120 minut i raczej to się powiększy póki co (chcoć nie wiem czy licznik nie kłamie) ale i tak o czymś to świadczy.

CS:Sa na bierząco ujeżdżam i masteruje więc jak ktoś chętny to zapraszam na Steam: KSSqad

Komentarz

Battlefield Bad Company 2 najlepsza FPS tego roku, jak dla mnie. Call of Duty od pierwszego Modern Warfare nic nie wnosi. DICE potrafi porządne gry robić, choć najnowszy Medal już nie jest tak dobry jak BC2. Counter Strike zaczyna się powoli robić grą dla maniaków. Ileż można siedzieć w jednej grze? No dobra może i jest łatwo dostępna, nie ma dużych wymagań systemowych i ma dobrze wyważone bronie, dla obu stron, ale ileż można to upalać? Są dużo lepsze gry, a obecnie wcale dużo pieniędzy nie trzeba wydać na sprzęt, aby najnowsze tytuły chodziły płynnie. U mnie Bad Company 2 działa na medium/high na już ponad 2 letnim sprzęcie, przy rozdziałce 1920x1080. I osiągam bez przeszkód te ponad 35fps w stresie.

Bad Company 2 jest grą wymagającą. Jeżeli twierdzisz, że masz problemy ze snajperami, albo z pojazdami przeciwnika tzn., że nie potrafisz się dobrze na polu walki zachować. Ja bez trudu osiągałem (bo teraz trochę mniej w to gram) kill/death ratio na poziomie 1.8 - 2.4 . Jak się człowiek wprawi to ogarnie grę i mapki.
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

No właśnie CS stał się grą dla maniaków i to jest sztuka zrobić grę nie na rok dwa tylko prawie na wieki. I uwierz mi że można upalać i to dużo nawet standardowe mapy. Jak ktoś nowy na serwerach zaczyna grać to z reguły nie dowierza co się dzieje.

Komentarz

może na temat FPP odemnie to tak:

Counter Strike 1.6 - wiadomo pierwsza z rewolucyjnych gier sieciowych tego typu z jaką się spotkałem, fajna i wciągająca swoją prostotą - wysadź, zdetonuj lub uratuj prost i skuteczne
                  Counter Strike Source - tak jak w/w 1.6 tylko z jeszcze bardziej genialną grafiką , nic dodać nic ująć.
                  Half Life - od samego początku gra od VALVE zachwycała swoją "historią" , walki z kosmitami, żołnierzami, niekiedy łamigłówki , pamiętam jak dziś jak pierwszy raz odpaliłem HL i ciągle mam w uszach słowa "Welcome to Black Mesa..." jakoś tak Oczywiście każda następna była coraz lepsza , HL2 to już graficzna rewolucja.
                  Call of Duty - bardzo fajna gra z początku traktująca jedynie o II Wojnie Światowej, jako pierwsza chyba wprowadziła tą innowacje że nie zostaliśmy sami na polu walki z nazistami. na PC zaliczyłem CoD, CoD:United Offensive, CoD2 ... na PS3 CoD:Wolrd at War , te wersje opowiadające o czymś innym niż 2WŚ mnie nie interesują, ostatnio grałem w BO , stwierdziłem że WaW był lepszy pod każdym względem.
                  Medal of Honor - i jego cudowne zdobywanie plaży OMAHA. Gra naprawde fajna i cały czas utrzymywana w dobrym klimacie i oferująca ciekawe misje. Późniejsze dodatki również były super.
                  Battleffield - 1942 , Vietnam , BC2 - jak dla mnie super tytuły i jako pierwsze zaoferowały genialny multiplayer.

No to chyba narazie tyle, to sÄ… moje opinie Czekam na komentarz ;P pozdrawiam.

Komentarz

PracujÄ™...
                  X