Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

chicken invaders

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• chicken invaders

cześc mam tą gre ale mam do was takie pytanie czy podoba wam się ta gra

Re: chicken invaders

Z tego co pamiętam, to w szkole podstawowej uczą pisania poprawnie ortograficznie i stawiania kropek, przecinków czy innych znaków interpunkcyjnych. Zacznij ich używać, bo zdanie jest niezrozumiałe.

A żeby nie było, że zbaczam z tematu to stwierdzę, że mało kto gra w tego typu gry.
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Kolego masz 9lat ale to nie zwalnia Cię od odpowiedzialności za treść swoich postwów. Jeśli chcesz o czymś porozmawiać lub zapytać pisz zrozumiale i z sensem.

Proponuje zamknąć i usunąć.

Komentarz

Wiem że jestem najmłodszy z wszystkich użytkowników.

Komentarz

Sprawdzanie w słowniku ortograficznym nie gryzie. :wink:
          Grałem w Chicken invaders w wersji X-Mas. Świąteczne kurczaki statkiem się rozwalało. Wypadały udka, hamburgery, ammo i inne przekąski i zmiany broni.

Komentarz

Tak, dokładnie, udka, hamburgery, czasem i jemioła się natrafiła. Grałem w zwykłą, świąteczną i wielkanocną wersję tej gry. Może nie jest megahipersuper, ale to fajna propozycja na wieczór, lub grę z rugą osobą.

Komentarz

Hm a może turniej co?

Komentarz

W jakim sensie? Ale jesli nawet taki się zorganizuje taki turniej, to niestety, ale moim zdaniem frekwencja będzie zbyt niska, albo wcale.

Komentarz

No właśnie bo mało kto ma tą gre ale z oficjalnej strony można 1 częsć ściągnąć a ja mam bete 4 częsci a turniej może na wszystkich być bo to o punkty więc?

Komentarz

No nie wiem, ja bym musiał ściągać, a mi to nie pasi. Ale spróbuję załatwić, ale nie gwarantuję, że mi się uda.

Komentarz

OK w pisz inter action studios i pierwsze póżniej poszukaj games i zjedż na dol i weż 1 bo inne części możesz pobrać tylko dema niestety.

Komentarz

Ech, szkoda, że tylko jedynkę, no ale trudno, zobaczę co da się zrobić.

Komentarz

Tylko się pospiesz to może zrobimy ten turniej co? :wink:

Komentarz

Pracuję...
                          X