Ja mam na kompie jeszcze. :mrgreen: To była moja ulubiona gra na kompa. Z kumplami graliśmy bez przerwy. :mrgreen: Jeszcze jak Adaś wygrywał wszystko to każdy się tym jarał strasznie to pół podstawówki grała. Jeszcze taka szkoła była że mieliśmy 2 komputery na przerwach w pdst to robiliśmy turnieje, było nas 6-7 osób.
I LoveAprilia RASTA "Nie masz co wspominać? Lepiej swe życie zmień"
Pewnie ,jak tak samo ,po raz pierwszy zagrałem w to będąc w 6 klasie podstawówki , potem całe gimnazjum i koniec kariery w technikum, chociaż w 3 roku graliśmy i byłem drugi z sześciu taki jeden z naszej klasy startował kiedyś w turnieju Polski DSJ i zajał lokatę w okolicach drugiej dziesiątki ,byłby dalej ,ale 50% graczy została zdyskwalifikowana ze względu na cheaty ,grałem z nim i jest całkiem dobry, ciężki przeciwnik z 20 skoczni byłem lepszy od niego w 4 może? Jakoś tak.
Mój najsłabszy punkt:
- skocznie powyżej K150
Miewam przebłyski ,ale rzadko ,zazwyczaj np: na Słowenia K250 ląduję w okolicach 185m, a widziałem takich co lądowali na 260 metrze!
Ja się do nich zaliczam przeważnie lądowałem 255-270m Rekorda mam na 288m
Rekord Światowy też do polaka należy skoczył 300,82 m jak się nie mylę :mrgreen:
wiecie co ja widzę to tak
ułozymy sobie puchar świata i wybierzemy do niego skocznie.
Na każdej zrobicie jak najlepszy skok i podacie screena
i zaś bedzie się układać według otrzymanej noty.
Pozwólcie że odkopie temat, i napiszę, że dostępna już jest beta czwartej części DSJ. Animacja skoczka świetna, sama fizyka skoku również znacznie poprawiona. Polecam zobaczyć z czym to się je
Komentarz