Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania na temat gier

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pytania na temat gier

Witam! Odrazu przechodzę do konkretów.W tym temacie piszemy o naszych problemach w grze i oczywiście na nie odpowiadamy .
    Moje pytanie to: gdzie jest w GTA:SA szkoła latania (samolotem) i jeżdżnia (samochodem).Czy jest to w Los Santos? A jak tak to gdzie? Bardzo zależy mi na tym. Proszę o szybką odpowiedź.
    Zawsze zapytaj,nie rób nic sam.

Re: Pytania odnośnie gier

Szkolka latania jest na starym lotnisku w LV, szkola samochodowa jest w San Fierro, niedaleko stacji.

Ps. zmien nazwe tematu na bardziej adekwatna

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
      Szkolka latania jest na starym lotnisku w LV
      A, można trochę rozbudować? Nigdy się nie spotkałem z takim skrótem.

Komentarz

Las Venturas, trzecie miasto. Stare lotnisko, trafisz tam chyba z hipisem. Wykupisz to lotnisko za 100'000$$, bedziesz mial ogromny hangar, pare samolotow + szkolke latania w wiezy.

Komentarz

Re: Pytania na temat gier

Z hipisem (Truth) trafiamy do San Fierro. Lotnisko leży na pustyni koło Las Venturas, jest to bodaj Verdant Meadows. Misję, która polega na zakupie lotniska, otrzymujemy od Toreno. Szkoła jazdy natomiast znajduje się w Doherty, San Fierro.

Komentarz

Tak, a konkrtetniej co do szkoły jazdy to jest ona obok stacji kolejowej, a na przeciwko jest do kupienia mieszkanko.

Komentarz

Tak, ale z hipisem tez spotkasz sie na lotnisku w LV. Bedzie testowal jetpacka.

Po za tym juz wytlumaczylem gdzie co i jak.
              2x post zbedny.

Komentarz

Z tą różnicą, że to lotnisko jest na pustyni, nie w Las Venturas. Lotnisko LV to zupełnie inny obiekt.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                  (...) na starym lotnisku w LV

Komentarz

Powtórzę to po raz kolejny. To nie jest już Las Venturas, to jest Verdant Meadows, które leży na pustyni, w Bone County

Komentarz

Wiem że od ostatniego wpisu minął 1 miesiąc.Ale mam kłopot.Znalazłem szkółke w Doherty.Ale gdy do niej wejdę pokazuję mi na gościówkę taką jedną.Normalnie do niej podchodzę coś mi mówi odwraca się ode mnie i dalej gada z jakimś ziomkiem.Kto mi powie co mam zrobić i co ta gościówka mówi?

Komentarz

Moglbys napisac tu, co ona konkretnie do Ciebie mowi? Mam wrazenie, ze chodzi o Twoj poziom Driving Skill.

Komentarz

ja wiem ta laska to Michell czy jakoś tak żeby ją poderwać to musisz mieć sexapail wysoki i teraz nie pamiętam ale ona lubi jak jesteśmy trochę spaślakiem poprostu lubi pączkowych facetów. Jak do niej zagadasz to będziesz miał dostep do prawka i jej garażu bo to pani mechanik moja ulubiona w SA :mrgreen: Jak zwróci na ciebie uwagę to powiedz tak i posprawie na kompach jest Y a na pleju chyba krzyżak w prawo :wink:

Komentarz

DZIĘKI. Tematu nie zamykać.

i8

Komentarz

no, temat juz trochę zakurzony, ale ja mam problem. a skoro pytania to pytania a więc... miałem kiedyś płytkę na PSOne, czarną jak niektórym znane Euro Demo'sy i zdaje się na niej był tylko Colin McRae Rally. na samej płycie coś pisało, jakby "super racing game ever"? nie pamiętam bo ją zwyczajnie zgubiłem ale mnie nachodzi żeby to zlookać bo ostatnio wracam do innych gierek, w tym i GT1 pozdro wszystkim

Komentarz

PracujÄ™...
                              X