Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Recenzja] Uncharted 2: Among Thieves

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Recenzja] Uncharted 2: Among Thieves

Witam,

Jest to moja pierwsza recenzja ,więc proszę o wyrozumiałość. Fabuła gry toczy się wokół Nathana Drake, poszukiwacza mocnych wrażeń.

Fabuła.

Podczas pięknego ,słonecznego dnia nasz bohater siedzi przy barze wraz z drinkiem i cieszy się swoim pięknym życiem. Tymczasem przychodzi do niego niejaki Harry Flynn (stary przyjaciel) i proponuje mu napad na muzeum w Istambule, by ukraść pewną oliwną lampę, którą interesuje się pracodawca Flynna. Nie jest on sam, towarzyszy mu piękna Chloe.Ponadto lampa, o której mowa nie ma żadnej wartości, a człowiek-jak twierdzi Nate- który jej pragnie jest świrem mającym zbyt dużą ilości czasu i pieniędzy. Jego podejście do sprawy zmienia się jednak, kiedy Flynn daje bohaterowi fragment dziennika sławnego podróżnika i odkrywcy – Marco Polo, z którego można wywnioskować, że w „bezwartościowej” lampie znajduje się informacja o położeniu floty, która zaginęła w drodze z Chin do Persji wraz ze skarbem wartym miliardy dolarów.Trójka poszukiwaczy postanawia nic nie mówić pracodawcy Harrego i pragną znaleźć skarb i przeżyć nie zapomnianą przygodę.Podczas gry jesteśmy w takich miejscach jak Borneo, Neapol czy Tybet.

Rozrywka.

Gra dostarcza tylu emocji ,co zjazd bobslejem. Każdy posiadasz PS3 powinien mieć ja na swoim koncie. Przeszedłem ją na "Normalu", grałem 12 godzin. Jeżeli 12 godzin to dla Was mało, to czeka na odpalenie tryb Multiplayer, który jest rozbudowany na maxxa.Jeżeli ją zaczniecie w Poniedziałek to skączycie w Piątek, poprostu gra jest chyba najlepszym "czasozjadaczem" w historii przygodówek. Nie można się odniej oderwać tak poprostu, musisz zobaczyć co jest za tym rogiem, co jest za tamtym i tak przez cały czas.

Dźwięk.

Tutaj nie ma co gadać, rewelacja. Każdy strzał ma inny odgłos. Poprostu jest rozwalający.

Podsumowanie

Gra jest warta każdego grosza na nią wydaną. Dziękuję.

OCENA: 10/10

Re: [Recenzja] Uncharted 2: Among Thieves

Zamieszczone przez Quattro
    Witam,

Jest to moja pierwsza recenzja ,więc proszę o wyrozumiałość.
    Więc poczytaj jak powinna wyglądać recenzja zanim coś zamieścisz. To wygląda jak opis, KRÓTKO . Nic o samym gameplayu, grafice i mógłbym dalej wymieniać ...
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Wiesz Kamil, na razie nic jeszcze nie pisałem w tym stylu, więc nie będzie to materiał na 5+. Spróbuj ocenić to co jest napisane i wyraź swoją opinię.

Komentarz

Jako były recenzent mogę Ci powiedzieć, że... jest kiepsko. Praca bardzo, bardzo uboga w treść, wygląda bardziej jak krótka notatka, aniżeli recenzja. Screeny(?).

Komentarz

Screenów i reszty treści nie dodałem ,bo coś się schrzaniło z forum i nie chciało nic pisać.

Komentarz

Jako recenzja słabiutko. Stylowo też. Powtórzenia, liczne błędy... Nie chce sie bawić w poloniste, ale naprawde źle sie to czyta. Dla porównania zapodam recenzje, którą napisałem w 5 klasie podstawówki

http://www.gaminator.pl/gra-pc/recenzja ... -jest.html
            ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Jeśli kogoś interesuje ta gra to są recenzje w języku polskim na youtube.com Wg mnie widać na tych videorecenzjach jak wspaniała jest ta gra. Pozdrawiam :wink:
              http://www.youtube.com/watch?v=o0uJLmeunAU
              PS. Polecam gorąco jego filmy. Subskrybujcie !
              I LoveAprilia
              RASTA
              "Nie masz co wspominać? Lepiej swe życie zmień"

Komentarz

Recenzji nie czytałem ale skoro już jesteśmy przy tej grze to wczoraj przeszedłem całą i nie będę się rozpisywał przekonując kogokolwiek bo to tak jak bym nakłaniał do gry w GT czy MGSa. W gr e trzeba zagrać bo to kolejna obowiązkowa pozycja krótko mówiąc jest genialna :wink:

PS: Jedynkę też myknąłem, równie dobra

Komentarz

Ja także ją przeszedłem, a teraz zabrałem się z pierwszą część.

Komentarz

A ja wpierw przeszedłem jedynke, a teraz obecnie gram w dwójke . Gra rewelacja, warto ją kupić, wciąga na długie godziny grania .

Komentarz

Pracuję...
                    X