Ja tam mam już 11 lat. No fakt GTA jest od 18+. No ale do reczy wybioru gry. Punktacja:
GTA SA - 3p
GTA VC - 5p
GTA VCS - 0p (jako że przeciwnicy mają przewagę 3 i 5 p GTA VCS odpada z gry.)
Dobra dobra.Zostawmy sprawe wiekową.Dokończmy sprawę GTA.Możemy przecież pomóc innym ludziom w wyborze.Poza tym nie lubie zabijać w GTA.Wole pojeździć wozami pozwiedzać miasto itp.Piszcie co i jak o GTA a nie o moim wieku bo to wkurzające.
Miałem zaszczyt grać we wszystkie GTA, jakie zostały wydane. VC i VCS są świetne, można grać w nie godzinami nie nudząc się, aczkolwiek mnie do gustu najbardziej przypadło SA. Ma ten swój gangstersko-ziomalski klimat, jest duuużo większe, a filmiki dosłownie zwalają z nóg.
PS, Q. Chłopak się kulturalnie spytał o naszą opinię, a Ty mu matkujesz. Czy będzie zabijał, jego sprawa, na zadane pytanie wypada odpowiedzieć. Nie zrzynaj na siłę dobrej ciotki. :wink:
Wiem, wiem czepiam siÄ™. Ale po co sÄ… te ograniczenia PEGI ?.
No właśnie, Over to GTA ma swój gangstersko- ziomalski klimat, VC to zupełnie inna akcja. W GTA SA samochody na autostradzie pędzą jak McLareny, a w VC nie (bo tam nie ma autostrad) Muszę też stwierdzić, że SA jest za duże i niedopracowane, no nie da się wszystkiego zrobić ,aby było idalnie ale...
Wiem, wiem czepiam siÄ™. Ale po co sÄ… te ograniczenia PEGI ?.
tak sie składa, że w teorii też nie masz prawa zagrac w tę gre, podobnie jak i ja. Tak więc nie wiem dlaczego akurat nick'owi zabraniasz. EOT ; D
Cóż, na PS2 w żadne GTA nie grałem, a na PC z tych dwóch najbardziej mi sie podobała San Andreas, chociaż to w GTA4 tak naprawde pierwszy raz grałem normalnie, przechodząc misje, a nie jeżdżąc samochodami.
VC
"+"
- disco klimaty, dobra muzyka
- fabula, akcja, watki poboczne
"-"
- GTA III v 2.0
- za male miasto
- za krotka
- mnostwo bledow i niedociagniec
- malo misji dodatkowych
SA
"+"
- duzo lepsza oprawa audio
- bardziej szczegolowa i dopracowana grafika
- duzo lepsza fizyka
- duzo wiecej pojazdow wszelkiego typu
- dluga fabula z wieloma watkami podocznymi
- akcja i wszedobylska ROZpierducha
- mnostwo misji i zadan pobocznych
- rozbudowana opcja "tworzenia" wlasnego CJ'a
- elementy RPGowe
- gigantyczny (w porownaniu do VC) obszar, trzy miasta o zroznicowanej charakterystyce + rozlegle tereny pozamiejskie
- walki gangow, hoomies, hoods, gangsta
"-"
- upierdliwa wladza
- zdarzaja sie bledy i przeklamania
Zamykamy temat!Spytacie dlaczego odrazu?Już mówię.Okazało się że w sklepie nie mają GTA SA I VC ale mają całą trylogie.(GTAIII GTA VC i GTA SA)No cóż wziąłem chociaż byłem niepewny.Teraz jestem zadowolony ze wszystkich 3 gierek .To wszystko.Głupia sytuacja my tu gadau gadu co najlepsze a tu nie było odzielnych gierek.OMG.Teraz chciałbym przeprosić Was za zmarnowany czas który wykorzystaliście na odpisanie mi.
Komentarz