Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Która gra najlepsza?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Która gra najlepsza?

W tym temacie chodzi mi o serię GTA.Mianowicie w grze o najlepszą posadę na mojej półce z grami PS2 walczą:
    -GTA San Andreas
    -GTA Vice City
    -GTA Vice City Stories
    Która z nich najlepsza? Która wygra nową posadkę na mojej półce ?To zdecydują najbliższe dni lub tygodnie.
    Moim kandydatem jest Vice City Stories ale Vice City to mój pierwszy GTA w którego grałem i przeżyłem z nim przepiękne chwile.Niestety gra w nią trwała zaledwie 2 tygodnie.Jednak San Andreas też mi się podoba.No cholercia nie wiem co najlepsze.Wasze komentarze będę liczył i po pewnym czasie w werdykcie ujawnię która gra uzyskała od was największy respect.
    Zawsze zapytaj,nie rób nic sam.

Re: Która gra najlepsza?

Vice City, za klimat i grywalność. Obok 4 najlepsza z serii GTA ...
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Tak.Tyle że 4 jest na PS3 a co za tym idzie Vice City jest najlepszą z tego co NARAZIE widze grą z serii GTA na PS2.

Komentarz

eeeeeeeetam San Andreas rządzi :mrgreen: ja nawet teraz pogrywam w tą część na laptopie i nadal mi się podoba nie znudziła mi się :mrgreen:

Komentarz

Nie myślcie że nabijam posty!Ja poprostu odpowiadam.
          Zamieszczone przez JISAW
          eeeeeeeetam San Andreas rządzi :mrgreen: ja nawet teraz pogrywam w tą część na laptopie i nadal mi się podoba nie znudziła mi się :mrgreen:
          SA na PC i PS2 to prawie to samo?No bo wiesz ty napisałeś że pykasz na laptopie.Ok rozumiem!Fajne według ciebie.Ale co sądzą inni.A zapomniałem.Mi chodziło o wersje PS2 nie PC'towską.

Komentarz

Tak z grubsza to jest to samo, na PS2 nie zrobisz sobie np. własnych utworów. No i na PC sterowanie i grafika stoją na wyższym poziomie :wink:
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Jestem posiadaczem San Andreas na PS2, i co mogę powiedzieć? Oprócz klimatu i humoru (który zdecydowanie bardziej pasił mi w VC) a także bohatera (nie lubię tego niggera, Tommy z VC to jednak był gość ) San Andreas to gra wielokrotnie większa od Vice'a. Wersja na PS2 praktycznie niczym nie różni się od tej z PC - strzelanie jest trochę trudniejsze, ale za to latanie helikopterami/samolotami, jeżdżenie autami itp. są wielokroć przyjemniejsze.

Tak jak już wspomniano, nie dodasz własnej muzyczki... ale to w sumie jedyna różnica.

VC/VCS na PS2 nie grałem...

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                Tak z grubsza to jest to samo, na PS2 nie zrobisz sobie np. własnych utworów. No i na PC sterowanie i grafika stoją na wyższym poziomie :wink:
                Takie pierdułki to są nie ważne.Mi chodzi które GTA z powyżej wymienionych jest najlepszy w wersji PS2.
                Punktacja dotychczas:
                3p SA
                4p VC
                0p VCS
                Vice City i San Andreas idą łeb w łeb.Acha jeszcze jedno.Punkty liczę za argumenty tzn jeśli ktoś pochwali VC np za klimat i muzyke VC dostanie 2p a jeśli powie że w SA nie ma klimatu to SA dostanie -1p.Tak więc argumentujcie i pokazujcie wady poszczególnych gier GTA.
                P.S:Czym różni się VC od VCS?Kto może niech odpowie.

Komentarz

Czy seria GTA nie jest od 18 lat ? Potem nick będzie latał po ulicach i dźgał ludzi nożem mówiąc że mają drugie życie bo tak było w GTA.

Co do tematu. Wszystkie części z serii GTA mi się podobały (oprócz I, II). GTA Vice City to moim zdaniem najlepsza część, ma odpowiednią muzykę, ogólnie jest spoko.GTA San Andreas..hmmm.. od zawsze ta grami się nie podobała. Poprostu nie miała klimatu, gdybym to napisał na GTA Site to od razu pojawiłyby się komentarze typu " gówno prawda", "nie odzywaj się bo nic nie wiesz". No cóż, takie jest moje zdanie.Co do misji w dwóch częściach, to w GTA VC misję były no dobre, bardzo dobre. Pamiętam jak robiłem misję gdzie trzeba było uratować Lancera (czy jakoś tak), czy zabijało się tego grubasa z willą. W GTA SA misje były ,no takie same, wszystkie były z zabiciem kogoś na zlecenie czy pojechaniem i okradnienciem domu. W GTA San Andreas było dużo więcej pojazdów niż w VC ( traktory, rowery itp.). Obydwie częscie przeszedłem w całości ( GTA IV też) i z zadowoleniem ogłaszam że GTA VC jest najlepszą grą w swoim rodzaju. Oceniam tak:

GTA :San Andreas:

Grafika: 7/10
                  Grywalność: 7/10
                  Inne: 7/10

GTA :Vice City:
                  Grafika: 6/10
                  Grywalność: 10/10
                  Inne: 8/10.

W GTA VCS nie grałem.

Komentarz

Nie chciałem porównywać PS2 a PC. Bo mi tylko chodziło o samą grę nie mam już PS2 więc został mi PC. Według mnie GTA SA na PS2 jest najlepsza :mrgreen: Same teksty mnie rozbrajały jakie CJ wypowiadał i ze swoimi ziomami gadał typowo czarnymi tekstami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
                      Czy seria GTA nie jest od 18 lat ? Potem nick będzie latał po ulicach i dźgał ludzi nożem mówiąc że mają drugie życie bo tak było w GTA.
                      Ty też weź nie przesadzaj ... Mam nadzieję, że to była ironia, dorosły rówieśniku :mrgreen:

W sumie oprócz tego w 100% zgadzam się z Quattro :wink:
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

No powiem Ci Kamil, że ja nie grałem w GTA w wieku 10 lat. Ja to grałem w Fifę 2005, NFS: U2 itp, ale nie w GTA..

Komentarz

A ja wręcz przeciwnie, w Vice City jechałem równo :wink: . I jakos nie wydaje mi się, żebym chodził po ulicy i zabijał ludzi . Zresztą, w GTA2 "grałem" u kuzyna w wieku 5lat :mrgreen:
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                            A ja wręcz przeciwnie, w Vice City jechałem równo :wink: . I jakos nie wydaje mi się, żebym chodził po ulicy i zabijał ludzi . Zresztą, w GTA2 "grałem" u kuzyna w wieku 5lat :mrgreen:
                            Same here
                            1+1=10

Komentarz

GTA2... u chrzestnego w wieku... 6 latek przesiadywałem nad tą gierką całe dnie, jeżdżąc w kółko czołgiem w drugim mieście i robiąc rozpierdolus totalus.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X