Jeszcze trochę bo lekko ponad tydzień i TEKKEN 6 ląduje w moich łapskach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Najpóźniej 4 Listopada będę katował moją konsolę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gun Jack Był w T3 Obecnie są kolejne ewolucję tej maszyny zabijania :wink: JACK 6 jest najnowszy ale niczym innym sie nie różni od tego z tekkena 5. Różni sie tylko tym że ma więcej danych po ostatnim turnieju :wink:
Ciekawe postacie ,niewiedziałem ,że jest Alisa Bosconovitch, od Doctor B . Ciężki do pokonania, Doctor B ma coś takiego ,że przez 75% walki jest cienki ,a nagle zaczyna to wszystko nadrabiać i wygrywać jeszcze.
Grafika jest super ale jest troszkę nie dociągnięć może nie ma takich braków na FULL HD ale wszyściutko płynnie leci jak woda w kiblu :wink: U mnie ma 10/10
Rozgrywka jest dosyć ciekawa ale wszystkiego nie rozjechałem jeszcze dopiero 1% wszystkiego spróbowałem.
Poziom trudności jest dosyć zróżnicowany ale nie dal wtajemniczonych to będzie słona zupa np. Żeby to sprawdzić użyłem nowej postaci na poziomie easy :wink: i jest co robić po rundzie 5 jak natrafimy na NANCY jebczego robota mamy małe problemy do przejścia go rozwalenie nie jest obowiązkowe bo jeśli przegramy i tak idziemy dalej na końcu jest Wielki Demon czy nawet mutacja gremlina AZAZEL który też sprawia problemy ale już jest łatwiejsze do roztrzepania. 9/10
Audio w grze jest dosyć fajne ale motyw z rundy z AZAZELEM gniecie jaja najlepszy motyw moim zdaniem :mrgreen: Reszta taka przeciętna tak na 8/10
Zabawa online
Podobnie jak w poprzednim tekkenie mamy rankingi ale bardziej rozbudowane na walkę przez neta mi się wydaje że wystarczy łącze 512. Na moim jest hujowo bo przycina ale jakoś jednego kolesia heniem rozłożyłem ale w finale już mi łącze padło
Dodatkowo mamy scenario mode czy jakoś tak idziemy nowymi postaciami Larsem i Córką Doktora B. z tekkena 3 ów córka jest teraz androidem tak jak Bryan Ale w przeciwieństwie do niego nie gubi głowy pod czas walki :mrgreen: :mrgreen: Jej arsenał jest całkiem zabawny gdyż może swoje dłonie przetransformować w dwie piły mechaniczne :mrgreen: (Piły?? i moze jeszcze Teksas??)
ogólnie oceniam narazie na 9/10 zobaczę jak u kumpla wygląda wszystko na HD-ku wiec może zmienię zdanie :wink:
Dzisiaj w Łodzi odbywa się pierwszy w Polsce turniej tekkena 6 ART OF TEKKEN.
Dziś i jutro odbywać się będą zawody (żałuje że mnie tam nie ma )
"
W ramach "Art of Tekken" odbędą się dwa turnieje, singlowy oraz drużynowy
w sobote(5.12) zostanie rozegrany turniej singlowy a w niedziele(6.12)zostanie rozegrany turniej drużynowy na zasadach SBO.
Oto Link do strony kręgielni"GRAKULA" http://www.grakula.pl
Tam można dowiedzieć się więcej o kręgielni i obejrzeć galerie zdjęć ze środka.
Oto link do strony "MANUFAKTURY" http://www.manufaktura.com/PL/index.asp
Tam można dowiedzieć się więcej o Manufakturze i obejrzeć galerie zdjęć.
W Łodzi posiadamy lotnisko.
Wpisowe w dniu turnieju to 50zł lub 10 euro(dla ludzi spoza polski)
Można będzie też wpłacić wpisowe przelewem na konto i wtedy będzie to 35zł
numer konta podamy niebawem
Gra: Tekken6 (PS3)
Nagrody: TBA
System: grupy + DE (na 32 lub 16 osób)
Energia: 100%
Ilość rund: do 3 wygranych
Ilość walk: do 2 wygranych w grupach, do 3 wygranych w DE, do 5 wygranych w wielkim finale
Kontrolery i przejściówki: uczestnicy są zobowiązani zabrać swoje pady/sticki razem z przejściówkami; organizatorzy nie zapewniają kontrolerów ani przejściówek
Profile: uczestnicy mogą uploadować na konsole turniejowe (za pomocą telefonów, pamięci masowej czy innych kompatybilnych urządzeń) dopiero wtedy, gdy zostanie wyłoniona najlepsza ósemka turnieju
Areny: wybierane losowo
Ustawienia przycisków: przed walką
Nagrywanie walk:jesli będzie opcja save replay
Dodatkowe informacje:
- programowanie kontrolerów jest zabronione
- Sixaxisa można używać wyłącznie z kablem USB; po zakończonej walce należy niezwłocznie wyłączyć go (chyba że uczestnik będzie rozgrywał kolejną walkę na tej samej konsoli); za złamanie tej zasady grozi wymazanie wyniku poprzedniej walki i wpisanie rezultatu 2:0 lub 3:0 (zależnie od fazy) na korzyść przeciwnika
- osoby zabierające konsole proszone są o stworzenie na konsoli profilu "Art of Tekken" i nie robienie nic na nim w Tekkenie
- nieuzasadniona pauza w trakcie gry = utrata rundy (chyba, że przeciwnik zgodzi się, by nie było owej utraty rundy)
- zawodnicy nie mogą rozpraszać siebie nawzajem; naruszenie tej zasady grozi utratą rundy lub walki, a w skrajnych przypadkach walkowerem
- po rozpisaniu grup zostaną wybrani liderzy, którzy będą mieli za zadanie wpisywać wyniki rozgrywanych walk; dostaną oni również zadanie losowania numeru grupy (tak jak to było w przypadku turnieju BenQ)
- jeśli zawodnik nie zgłosi się po 5 minutach od głośnego 3-krotnego wyczytania jego nicku, automatycznie przegrywa
- walki muszą zostać rozegrane do końca (nie ma rzucania monetą)
"
Nom i nieźle się przypakował od czasu T3 a i technika poszła do przodu Po prostu nie do przejścia zapaśnik :mrgreen: Nawet Pudzian nie dał by mu rady.
Siłowo są na tym samym poziomie ale King ma już nie wyobrażalne doświadczenie, technikę i szybkość :wink: Więc myśle że w pierwszej rundzie Pudzian był by pozamiatany :wink:
Komentarz