Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

PSP-Jakie fajne gry ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• PSP-Jakie fajne gry ?

Cześć,

Przymierzam się do kupna PlayStationPortable, tylko jeśli kupię konsolę to muszę na niej w coś grać. U kolegi trochę pograłem w Tekkena i szczerze mówiąc- spodobał mi się.No tak ,ale w jedną grę cały czas "pykać" nie wypada, więc trzeba coś kupić innego. Jakie jeszcze gry polecacie, w których jest przyzwoita grafika i jest ,oczywiście, zabawa?.

Z góry dzięki :wink:

Jeżeli temat był, proszę o usunięcie :wink:

Re: PSP-Jakie fajne gry ?

Ja to bym przeniósł raczej do działu o pozostałych grach :wink: . Ale do rzeczy , jako posiadacz tej konsolki się wypowiem. Przede wszystkim: przeróbka i odpalanie gier z PSXa, a co za tym idzie takie tytuły jak Gran Turismo , Gran Turismo 2, Colin Mcrae Rally 2.0 itd. Z czystych gier na PSP (głównie powiem wyścigach, gdyż w nie najwięcej gram , kolejność przypadkowa):

-Test Drive Unlimited. Ogromne miasto, klimat, dużo wyścigów, a przede wszystkim gra jest długa i się nie nudzi. Co ważne jest free roam, możemy sobie pojeździć dowolnie po wyspie. Z początku gra może się nie spodobać za sprawą słabej dosyć grafiki (ale nie ma tragedii) i niemożności ustawienia sterowania na krzyżak (niestety , można tylko na analogu jeździć). Z początku może być trudno , ale po kilku wyścigach się przyzwyczaisz .

-Sega Rally. Proste, wciagające i luźne Arcade. Po prostu wsiadasz i jedziesz. Gra sama w sobie prosta, grafika dobra. Generalnie na rozluźnienie w sam raz :mrgreen:

-GTA: Vice City Stories. Cóż, GTA to GTA :mrgreen: . Na dodatek jest dostępne spolszczenie , więc przyjemność z gry jeszcze większa :wink:

-GTA: Liberty City Stories. Jak wyżej, podoba mi się bardziej niż VCS

-Juiced: Eliminator. Jeśli grałeś w Juiced na PC , ten również się spodoba. Model jazdy dosyć trudny , grafika i soundtrack na przyzwoitym poziomie.

-Call Of Duty: Road To Victory. W miarę niezła strzelanka, chociaż sterowanie nie każdemu przypadnie do gustu.

-God Of War: Chain Of Olympus. Gra podobno wyciska ostatnie soki z PSP , co zresztą widać. Sama rozrywka jest przyjemna :mrgreen:

-FlatOut: Head On. Krótko mówiąc - Flatout 2 /Flatout: Ultimate Carnage w wersji na PSP.

przypomni mi siÄ™ coÅ› to dopiszÄ™ :wink: . Jak masz jakies pytania do ktores gry to wal
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Test Drive Unlimited- grałem na PC i gra mnie wciągneła, tylko jak jest z zabawą czy samochody w salonach są takie same jak w wersji na PC?

Lubię piłkę nożną i chciałbym sobie pograć też w jakąś FIFĘ czy PES'a , czy te serie są godne uwagi?

Najbardziej lubię ścigałki, co byś jeszcze polecał?

Komentarz

Zagladnij do tematu "co polecacie na PSX" czy jakos tak... Zainstaluj sobie emulator PSX i graj w gry z szaraka.

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
          Test Drive Unlimited- grałem na PC i gra mnie wciągneła, tylko jak jest z zabawą czy samochody w salonach są takie same jak w wersji na PC?

Najbardziej lubię ścigałki, co byś jeszcze polecał?
          Zabawa przednia :wink: . W nocy chciałem zobaczyć jak jest w multi , ale już nikogo nie było . Samochody sa te same, z tego co wiem to chyba kilku brakuje. Motorów za to nie ma

Przypomniał mi się jeszcze Colin Mcrae Rally 2005. Praktycznie rzecz biorąc jest to ten sam , co na PC i PS2. We wresniu wychodzi Dirt 2 , będzie również na PSP
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
            Samochody sa te same, z tego co wiem to chyba kilku brakuje.
            Dokładniej to brakuje wszystkich modeli Ferrari i chyba Maseratti... Ponoć modele "słabszej graficznie wersji" nie spełniały oczekiwań panów z maranello. Trochę problemy twórcom gier robi to Ferrari ;] A to uszkodzeń nie chcą, a to za brzydkie wozy wyszły

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
              Lubię piłkę nożną i chciałbym sobie pograć też w jakąś FIFĘ czy PES'a , czy te serie są godne uwagi?

PES jeszcze ujdzie ale fifa to już na psx była lepsza :wink: z fifą daj sobie spokój.
              God Of War jest na maksa wypasiony!!

Ale dobre są jeszcze nie które gierki np. Metal Slug ANTOLOGY, Wormsy NFS-y to już gorzej wychodzą ale jak na dużej konsoli tak na PSP NFS:MW całkiem fajnie wygląda (podam screna dla przykładu)
              Jest jeszcze parę tytułów godnych uwagi sam mam parę konkretów ale trzeba mieć przeróbkę a na obecną chwilę serii 3000 nie da się przerobić.

Ale najlepsze przed nami bo z informacji które wyczytałem razem z premierą GT5 wyjdzie GT MOBILE więc chyba znów będe musiał sobie sprawić PSP :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                Ale najlepsze przed nami bo z informacji które wyczytałem razem z premierą GT5 wyjdzie GT MOBILE więc chyba znów będe musiał sobie sprawić PSP :wink:
                Ta gra to imho jeden wielki fake i moim zdaniem nigdy nie ujrzy światła dziennego - minęło chyba 5 lat od zapowiedzi, a my nie dostaliśmy nawet durnego screena czy trailera ...
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                  Ta gra to imho jeden wielki fake i moim zdaniem nigdy nie ujrzy światła dziennego - minęło chyba 5 lat od zapowiedzi, a my nie dostaliśmy nawet durnego screena czy trailera ...
                  A no fakt ale poczekamy zobaczymy czy przy premierze GT5 będzie wydana wersja na PSP jeśli nie to już wcale nie wyjdzie

Komentarz

PracujÄ™...
                  X