Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GTA4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GTA4

Mam 60% a gram od Maja, poprostu sie znudziła.

Samochody takie jak Turismo czy Comet są chyba najlepszym,poza grafiką, punktem tej gry!

Dałem za nią w Maju ,pod koniec, 250 zł a teraz jest za 149zl na PS3 oczywiście.

Strasznie spadła cena tak jak każdej gierki

za gre 8/10

Komentarz

super gierka ja u mnie gram na wszystkich ustawieniach na low (jedynie rendering na ultra high czy jakoś tak) no i mi zabiera 230/220 mb pamięci z grafy. Ale o dziwo prawie się nie tnie Z początku miałem problemy z zanikającymi teksturami, budynkami (chodziłem w powietrzu ogólnie, chociaż zabierało mi tylko 213/220mb. Potem ściągnołem patcha 1.0.2 i jest ok ) Wymagania są zawsze zawyżane

Komentarz

Mam, gram na Xie. Co tu rzec? Że jest cudowna? Każdy to wie. Że ma masę smaczków (polecam słuchanie Vladivostok FM i oczekiwanie na telefon od... "Krystyna from Poland" )? Też to wiecie. Że klimat jest niesamowity? Hmm... to też wiadome. Na temat tej gry mogę pisać w samych superlatywach. Jest po prostu monumentalna.

http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
          Ojj.... Co do tych dzwonów to się nie zgodzę :wink: Nie raz było tak że jak przyje...w coś na pełnej prędkości to silnik gasł i nie dało się go już odpalić :wink:
          Fakt może trochę przesadziłem. Właśnie przypomniało mi się że używałem cheatu na naprawę

Komentarz

Zamieszczone przez Bzdursky
            polecam słuchanie Vladivostok FM i oczekiwanie na telefon od... "Krystyna from Poland" )?

Wolę radio Broker, niezły numer z tą Krystiną. :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
              polecam słuchanie Vladivostok FM i oczekiwanie na telefon od... "Krystyna from Poland" )?

Vladivostok do mnie trafia najbardziej, gdy leci "A Tebia" Ranetek to czasmi widać, jak Niko buja się w aucie w rytm muzyki

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro

Bo to ta Krystyna z gazowni

Komentarz

Heh. Vladovostok to moja ulubiona stacja

Vladivostok eFeeem!

Komentarz

No i Ruslana - żadna stacja nie ma tak świetnej prezenterki jak ona :mrgreen: "You wanted capitalism? You got capitalism! Now enjoy what you've asked for - commercials!"

Komentarz

ja od siebie dorzuce to, że przydał by się antyaliasing bo momentami piksele biją po oczach, ale generalnie gierka jest zaje***ta. A co do zniszczeń wozów znalazłem fajnego moda dzięki któremu samochody są bardziej podatne na zniszczenia

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                      Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                      Jabol punk!

Komentarz

Zamieszczone przez mysi
                        ja od siebie dorzuce to, że przydał by się antyaliasing bo momentami piksele biją po oczach,
                        Można sobie w panelu sterowania (przynajmniej u mnie), tam powinna być ikonka z ninvidii, dajesz na ikonkę, potem ustawienia 3D, zarządzanie ustawieniami 3d, ustawienia programu, import ikonki, ustawiasz co chcesz i po sprawie.(dodam, że 16x antyaliasing, może spowolnić kompa nawet przy słabej grze) u mnie przy toca 3 dałem wszystko na MAX i z około 60fps (nie wiem ile dokładnie) spadło mi do około 8fps

Komentarz

Zamieszczone przez mysi
                          ja od siebie dorzuce to, że przydał by się antyaliasing bo momentami piksele biją po oczach, ale generalnie gierka jest zaje***ta. A co do zniszczeń wozów znalazłem fajnego moda dzięki któremu samochody są bardziej podatne na zniszczenia
                          Zapodałbyś linka?

Komentarz

Zamieszczone przez cichy45
                            Zamieszczone przez mysi
                            ja od siebie dorzuce to, że przydał by się antyaliasing bo momentami piksele biją po oczach,
                            Można sobie w panelu sterowania (przynajmniej u mnie), tam powinna być ikonka z ninvidii, dajesz na ikonkę, potem ustawienia 3D, zarządzanie ustawieniami 3d, ustawienia programu, import ikonki, ustawiasz co chcesz i po sprawie.(dodam, że 16x antyaliasing, może spowolnić kompa nawet przy słabej grze) u mnie przy toca 3 dałem wszystko na MAX i z około 60fps (nie wiem ile dokładnie) spadło mi do około 8fps
                            mam ustawione cos takiego a catalyst control center, ale to nie to samo co antyaliasing który jest w grze
                            Zamieszczone przez BelegU$
                            Zamieszczone przez mysi
                            Zapodałbyś linka?
                            tutaj jest sporo różynych modów do gta4
                            http://gta.net.pl/011006,downloadcat.html

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                            Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                            Jabol punk!

Komentarz

tutaj jest sporo różynych modów do gta4
                              http://gta.net.pl/011006,downloadcat.html
                              Ale najpierw musisz mieć modding-kit'a

Komentarz

Jak dla mnie super giera, gram już chyba z rok i jeszcze mi się nie znudziła chociaż skończyłem dawno (na jakieś 90%). Na pececie to jest dobre, że można wgrywać mody - miałem np. Poloneza, Malucha, Syrenę, większą siłę broni, widok z wnętrza, inne giwery i wiele innych. Minus to konieczność grania na klawiaturze. Model jazdy jest jak dla mnie znośny, ale najwięcej zabawy mam z ragdollem - te rozjeżdżanie ludzi, spadanie z wieżowców itp.

Komentarz

Pracuję...
                                X