Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GTA4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GTA4

Zamieszczone przez Skyline280
    Minus to konieczność grania na klawiaturze.
    Dla mnie to akurat zaleta
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

http://www.gtainside.com/en/news.php

http://www.gta4-mods.com/

I wszystko w temacie. Dla takich rzeczy warto posiadać mocnego PC-ta. Żadna konsola nie da ci takiego ogromu tworzenia modów i dodatków. Do wyboru ponad 1300 różnych pojazdów do zamiany z oryginalnymi z gry + mody, nawet te w których są scenariusze, np. Prison Break i inne. Mody na tankowanie samochodów, ulepszenia trakcji, simple nativ trainer do modowania gry podczas grania, tworzenie obieków, umieszczanie ich w grze. Ponoć da się własną mapę zrobić, ale trzeba na to bardzo, bardzo dużo czasu. Polecam stronki, sam przesiedziałem w tym ponad 300 godzin.
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Wszyscy ci co nie lubią San Andreas nie wiedzą co tracą -_- to przecież świetna gra!

Komentarz

Pomyliłeś wątki.

Komentarz

wątpię

Komentarz

Odkopujesz temat po dwóch latach, a w swoim poście nie nawiązujesz słowem do GTA4, mówiąc o poprzedniej części.

Komentarz

No posiadam GTAIV na PC wraz z dodatkami i powiem, że się w to świetnie gra. Naprawdę super jest tryb multi.
                Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Gra powinna się dziać w latach 70 bo samochody prowadzą się jak jachty -_-

Komentarz

Polemizowałbym

Komentarz

Większość samochodów w GTA4 właśnie prowadzi się jak budyniowate muscle cars z lat 70.

Wszystko przez fizykę, jaką zaimplementowali tej grze, która stawia na efektywne zniszczenia i szmaciane lalki. Te samochody nic nie ważą.

Komentarz

"prowadzenie się jak jacht" nie skojarzyłem z tapczanami
                        Ciekawa zabawa z trainerem jest jak się zwiększy masę auta ileśkroć i wtedy taran przez miasto, choć to już trochę desperackie

Komentarz

Prowadzenie w GTA 4= Highway Jacht
                          Przez całą grę miałem wrażenie że Rockstar Games wzorował się na Fordzie Falconie z 1963..
                          Nawet autobusy uginają się w każdym apexie... nie mówiąc już kiedy jedzie się 60..

Komentarz

Co wyście się tak tego sterowania uczepili. Przecież GTA to nie symulator wyścigowy, ba to nawet nie arcadówka pokroju NFS. Dobrze wiecie czym jest ta gra, wiec powyższe dywagacje na temat modelu jazdy uznają za jałowe nabijanie postów

End of topic

Komentarz

Wybacz że odnawiam topic sniaiaku ale nawet jak nie jest symulatorem to chyba dobrze by było gdyby samochody nie bujały się na zakrętach? już wolę jeździć w GTA III gdzie można było bokiem pokonywać zakręty bez spacji Chyba jedyną grą w której się fajnie prowadziło pojazdy to Driver :mrgreen: nawet tam nie było tak budyniowto.
                              End

Komentarz

dla mnie GTA4 troche nie te klimaty,miasto jakies takie szare,bez zycia,ale jakbym mial tylko ta gre to troche bym pogral

Komentarz

Pracuję...
                                X