I wszystko w temacie. Dla takich rzeczy warto posiadać mocnego PC-ta. Żadna konsola nie da ci takiego ogromu tworzenia modów i dodatków. Do wyboru ponad 1300 różnych pojazdów do zamiany z oryginalnymi z gry + mody, nawet te w których są scenariusze, np. Prison Break i inne. Mody na tankowanie samochodów, ulepszenia trakcji, simple nativ trainer do modowania gry podczas grania, tworzenie obieków, umieszczanie ich w grze. Ponoć da się własną mapę zrobić, ale trzeba na to bardzo, bardzo dużo czasu. Polecam stronki, sam przesiedziałem w tym ponad 300 godzin.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
"prowadzenie się jak jacht" nie skojarzyłem z tapczanami
Ciekawa zabawa z trainerem jest jak się zwiększy masę auta ileśkroć i wtedy taran przez miasto, choć to już trochę desperackie
Prowadzenie w GTA 4= Highway Jacht
Przez całą grę miałem wrażenie że Rockstar Games wzorował się na Fordzie Falconie z 1963..
Nawet autobusy uginają się w każdym apexie... nie mówiąc już kiedy jedzie się 60..
Co wyście się tak tego sterowania uczepili. Przecież GTA to nie symulator wyścigowy, ba to nawet nie arcadówka pokroju NFS. Dobrze wiecie czym jest ta gra, wiec powyższe dywagacje na temat modelu jazdy uznają za jałowe nabijanie postów
Wybacz że odnawiam topic sniaiaku ale nawet jak nie jest symulatorem to chyba dobrze by było gdyby samochody nie bujały się na zakrętach? już wolę jeździć w GTA III gdzie można było bokiem pokonywać zakręty bez spacji Chyba jedyną grą w której się fajnie prowadziło pojazdy to Driver :mrgreen: nawet tam nie było tak budyniowto. End
Komentarz