Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaischi 3

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Dragon Ball Z: Budokai Tenkaischi 3

Tutaj zachęcam wszystkich miłośników tej zręcznościowej gry do wpisywania wszelkich postów na jej temat.
    Uwagi, komentarze, linki, zdjęcia, filmy i porady mile widziane.
    Żeby było wiadomo o czym mowa zacznę od wstawki kompilacji trzech filmików mojego autorstwa z moim udziałem w roli głównej.
    Dragon Ball Z: Budokai Tenkaischi 3

Sorry za jakość. Następnym razem postaram się lepiej. I chamany z YOUTUBE usunęli moją ścieżkę dźwiękową bo niby naruszam prawa autorskie. :mrgreen:

-------------------------------------------------------------

Re: Dragon Ball Z: Budokai Tenkaischi 3

Dobrze się bijesz.

Jestem fanem serii anime.
    Gra jest ładna i poprawna ale nie powala. Trzyma klimat serii no i ta mnogość postaci.
    Oczywiście każdy bohater ma charakterystyczne dla siebie techniki i ataki. Kamehameha lub Final Flash
    Rozgrywka daje sporo radości. Jednak stosunkowo szybko się nudzi, bo wachlarz dostępnych kombinacji ciosów i uderzeń "specjalnych" jest dość okrojony.
    I z czasem walki stają się do siebie podobne i monotonne.

No ale ode mnie 7/10 :wink:

Zastanawiam się czy Mugen nie był lepszy. Ale może to być kwestia sentymentu.

Komentarz

Grałem w DBZ:BT 3 ( albo 2 ) kiedy byłem na wakacjach w Usa... Tylko że grałem na Wii :wink: Świetna zabawa :wink: Jeśli ktoś jest fanem to tylko Wii :wink: Jak Dread napisał, mnogość postaci i w miarę ciekawy tryb "przygody" :wink: Jednak czasem wrogowie są zbyt trudni :wink: Świetny efekt daje "rozpadające" się otoczenie :wink: Ogólnie potrafiłem spędzić parę dobrych godzin przed tą grą :wink: Ma wprawdzie kilka błędów, jednak moja ocena to 9/10 :wink: Ale jestem fanboyem ( jeszcze z dzieciństwa :mrgreen: ) serii DBZ więc mogę być nieobiektywny :mrgreen: :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
        Jednak czasem wrogowie są zbyt trudni :wink: Świetny efekt daje "rozpadające" się otoczenie...
        Tak to prawda otoczenie fajnie wyglądało, tym bardziej jak cisnąłeś przeciwnika który szybował przez ekran burząc krajobraz :wink:
        No i właśnie Ci wrogowie. Czasem zbyt cwani wtedy walka z nimi sprowadzała się do ciągłego wyprowadzania szybkich serii ciosów tak by nie dać mu chwili oddechu.

Komentarz

He he taki lekki OT :wink:
          Zastanawiałem się kiedyś czy nie sprzedać gadżetów z DBZ :wink: Mam budzik, poduszkę, podkoszulek, figurki, breloki, kapsle, cały klaser kart itp itd :mrgreen: Tylko nie wiem czy się opłaca :wink: poza tym... Ma to wartość sentymentalną też :wink: Macie też jakieś rzeczy tego typu z DBZ :wink:

Komentarz

Przeciwnicy są czasem zbyt trudni? Czy oby o tej samej części mówimy?
            Ta gra jest wg mnie najwyżej średnio trudna. Całą grę przeszedłem już kilka razy bez większych problemów na najwyższym poziomie. Z resztą zrobię zdjęcia i wrzucę parę screenów.
            Fakt. Gra jest bardzo ładna i jako jedna z niewielu w pełni 3D. Dla wielbicieli sagi zdecydowanie fajny prezent. Jak byłem dzieckiem to na "satelicie" oglądałem te bajki tyle, że po niemiecku Podobały mi się. Zróżnicowanie postaci, obiektów i możliwości jakie daje gra są rzeczywiście na wysokim poziomie.
            Pozdrawiam

P.S. Mam jedno pytanie, na które nie mogę znaleźć odpowiedzi: Smoki spełniły już wszystkie moje życzenia. Jak znajdę wszytstkie kule to mogą spełnić tylko jedno dostępne-z points a one mi już są nie potrzebne. Czy tak ma być?

Komentarz

Ktoś w ogóle w to gra? Czy sam sobie założyłem ten temat?

Komentarz

xD Ja gram w to od czasu do czasu gierka jest nawet fajna, te sagi zrobiłem już na 100% najfajniej się gra z kolegą a jeszcze lepiej gdy macie podobnego skilla (wysokiego skilla) wtedy walka może być bardzo ciekawa

Komentarz

Cena to zarzuć jakiś filmik na YT. Chętnie zobaczę jaki z Ciebie SSJ

Komentarz

Pracuję...
                  X