Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Silent Hill

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Silent Hill

Mój ulubiony moment w SH1 to wtedy gdy w jednej z szafek(biblioteka lub szatni?)
    ,zaczęło coś walić :mrgreen: (Masakra,aqrat wtedy jadłem pierogi z mięsem) podszedłem do niej
    a tu przestało???? Skoncentrowany na tym motywie,pomyślałem że to nic
    ruszyłem się troche a JEB Z SZAFKI OBOK wyleciał jakiś umarlak z kluczem
    A obiad który miałem na kolanach wylądował na ziemi bo tak mnie wybiło ze strachu

A właśnie
    Grał z was ktoś w SH ale The Room?

O tuż raz z głupoty w kiblu,jak było to przejście do tego 2 świata,znalazłem coś ale też się tego nie dało
    zabrać Tak samo ta laleczka która dał mi ten kolo na schodach i miałem ją aż do końca gry a nawet nie wiem po co ona była??

Komentarz

Zamieszczone przez Pepto85
      A właśnie
      Grał z was ktoś w SH ale The Room?
      The Room to jedznz obok Originsa (i siłą rzeczy Homecoming, ale to nadrobię w nowym roku) SH, którego nie przeszedłem. Gra ma wciągającą i ciekawą fabułę, ale sama rozgrywka jest tak tragiczna, że odłożyłem grę na półkę i nie chcę do niej wracać. Z klasycznego Silent Hilla zrobili jakąś pierdołowatą przygodówkę, w której jest ZA JASNO! Design przeciwników to porażka na całej linii, straszny to w nich jest tylko brak ciekawego konceptu. Nie, zdecydowanie nie kupiłbym The Rooma dla siebie. Wolałbym jedynkę albo trójkę (bo dwójka w wersji Director's Cut leży na półce od dłuższego czasu).

http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/

Komentarz

Zawsze jest tak że kolejne części niektórych gier bywają przesadzone...ale co na to poradzić
        The Room jest przeciętny ale mi nawet przypadł do gustu.
        Właśnie ta "wciągająca i ciekawa fabuła" się o to postarała.
        W 2-gą część SH akurat nie grałem ale mam zamiar się przekonać jaka jest
        Co do 3-ej części,hmmm.... to ma klimat,(ale nie tak jak 1 część),w nią grałem chyba najdłużej i miałem opory by ją do kończyć,trochę nudnawa była
        Mnie ciekawią zawsze fabuły gier,w mniejszym stopniu traktuje nie dociągnięcia graficzne,ale też bez przesady :wink:

Ps:
        Zapewne Origins i Homecoming też są przesadzone i po trochu zmieniają całokształt fabuły co do
        pierwowzoru?
        Ale na 3-ej maszynce Sony,Homecoming może być czymś co zapoczątkuje nowy image dla serii SH?

Komentarz

Zamieszczone przez Pepto85
          Zawsze jest tak że kolejne części niektórych gier bywają przesadzone...ale co na to poradzić
          The Room jest przeciętny ale mi nawet przypadł do gustu.
          Właśnie ta "wciągająca i ciekawa fabuła" się o to postarała.
          W 2-gą część SH akurat nie grałem ale mam zamiar się przekonać jaka jest
          Co do 3-ej części,hmmm.... to ma klimat,(ale nie tak jak 1 część),w nią grałem chyba najdłużej i miałem opory by ją do kończyć,trochę nudnawa była
          Mnie ciekawią zawsze fabuły gier,w mniejszym stopniu traktuje nie dociągnięcia graficzne,ale też bez przesady :wink:

Ps:
          Zapewne Origins i Homecoming też są przesadzone i po trochu zmieniają całokształt fabuły co do
          pierwowzoru?
          Ale na 3-ej maszynce Sony,Homecoming może być czymś co zapoczątkuje nowy image dla serii SH?
          Silent Hill to była świeżość, Silent Hill 2 jest szczytem w kwestii konsolowych horrorów (no, na PC też wyszedł, ale słabo skonwertowany), Silent Hill 3 przerażał (i konwersja na PC była wzorowa). Jak widać - da się. Szkoda, że próbowano na siłę pokazać, że da się też zmienić serię bez straty jakości... No i nie wyszło.

Originsowi najbliżej chyba do pierwszego Silenta pod względem gameplayu, ale go nie przeszedłem. Czemu? Nie chce mi się.

A Homecoming zbiera średnie oceny. Cóż, wyjdzie na Xboxa u nas w lutym - kupię i sprawdzę.

Komentarz

SH:Origins>

Zakupiłem już sobie i stwierdzam że gra jest nawet ciekawa ale jakość wykonania przeciwników,
            marna....i ta sama
            Ogólnie gra prezentuję się(w skali od 0 do 10,na 5)średnio,lecz po grać można
            Myślę że do 2009 ją przejdę?:wink:

Komentarz

SH: Homecoming zamówiony, jak przyjdzie to ogram i zdam relację, co zagrało, a co nie.

Komentarz

Zamieszczone przez Bzdursky
                SH: Homecoming zamówiony, jak przyjdzie to ogram i zdam relację, co zagrało, a co nie.
                Jak mówił, tak zrobił, a o efektach możecie poczytać tu: http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/ ... ming-x360/

Jest pozytywnie.

Komentarz

PracujÄ™...
                X