Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Mobilna rozrywka.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Mobilna rozrywka.

a co? kupujesz za 10,98?

a ja wole DOOMa RPG i Sacreda na S40

Komentarz

Dreadlock89:
      Miałem na myśli właśnie 3 część :wink: Chodziło mi o Asphalt Urban GT 3 3D na Symbiana

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
        a co? kupujesz za 10,98?

a ja wole DOOMa RPG i Sacreda na S40
        Sam ściągam z neta. Pytałem tylko,jeśli nie,to nie wklejam i po sprawie

Lukas Asphalt 3 fajna (najlepsza z serii) jest grałem na Nokii N... ileś tam :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
          a co? kupujesz za 10,98?
          palnij się w łeb
          za tyle jest kit kat wirtualne jedzenie
          -czemu?
          -bo dasz mi dżemu.
          Pozdrawiam.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
            Zamieszczone przez szymoniec
            Panzer General.
            Nie grałem? Co to za gra i na jaki telefon?
            Turówka w klimacie WW2 Gram na D750i.
            narancs alternativa

Komentarz

Emulator NESa (Pegazusa) na komórkę. W 100% działa poprawnie (przynajmniej na moim k810) posiada opcje dostosowywania parametrów emulowania. Romy z NESa wystarczy wrzucić w pamięć telefonu lub memorki, które odpalamy przez emula.

Nescube.jar
              POBIERZ

Fajna sprawa przypomniałem sobie kilka hitów ze starego dobrego pegazusa
              :mrgreen:
              __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _

Konwersja gier z GBC (Game Boy Color) na JAVĘ! W pliku znajdują się 2 gry:Pokemon Crystal i Metal Gear Solid. Gry przerabiałem sam i w pełni działają.
              Jedyne wymaganie to dość dobry telefon. (za słabe po prostu nie pociągną emulacji...przecież to gry z GBC)

Gra oferuje:możliwość grania na całym ekranie,kolor zgodny z GBC,Save/Load,możliwość ustawienia parametrów.

2in1-Pokemon Crystal,Metal Gear Solid(JAVA)
              POBIERZ

Jak ktoś lubi to niech ściąga :mrgreen:
              A jeśli ktoś chce jakieś inne gry z GBC w wersji java to niech piszę

Komentarz

Ja sobie gram w gry flashowe/java tj.:

- Desert Rally
                - Drag Racer v3
                - Flash Element TD
                - Bubble Struggle [na http://www.spele.nl]
                mały wybór ,ale zawsze jakiś
                Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
                  Ja sobie gram w gry flashowe/java tj.:

- Desert Rally
                  - Drag Racer v3
                  - Flash Element TD
                  - Bubble Struggle [na http://www.spele.nl]
                  mały wybór ,ale zawsze jakiś
                  Dziękuje za przyłączenie się ale chciałem zwrócić uwagę że nie podajemy linków do stron z grami tylko do bezpośrednich uploadów. :wink:

Komentarz

Project Gotham Racing.
                    Ciekawe konkurencje, za które możemy dostac kudosy(rodzaj waluty)
                    Np: drift, jazda na czas między bramkami, coś ala fotoradar z NFS:MW, klasyczny wyścig i jazda na czas. Ścigamy się w Tokio, Paryżu, Londynie i San Fransisco.
                    Do wyboru mamy kilka licencjonowanych aut (jest Toyota Gt-One nawet). Asphalt nigdy nie dorówna graficznie tej grze, na symbianie v3 chodzi bez problemów.
                    Jeśli szukacie Ciekawych motywów, programów i gier: http://www.mobile9.com. Wszystko za free.
                    Na tej strnce znalazłem super temat do Nokii E50 z Fodem GT40/Shelby. SFOT

Komentarz

Mam prośbę. Znalazłem mobilną wersję Gran turismo. Po zainstalowaniu gry u siebie na tel i próbie uruchomienia wyskakuje "błąd aplikacji". Niech ktoś kto ma Nokię albo jakiś tel z symbianem pobierze ją z niżej podanego linku i sprawdzi czy u niego działa i powie czy fajne czy nie
                      4shared is a perfect place to store your pictures, documents, videos and files, so you can share them with friends, family, and the world. Claim your free 15GB now!

Liczę że ktoś pomoże z góry dzięki.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                        Mam prośbę. Znalazłem mobilną wersję Gran turismo. Po zainstalowaniu gry u siebie na tel i próbie uruchomienia wyskakuje "błąd aplikacji". Niech ktoś kto ma Nokię albo jakiś tel z symbianem pobierze ją z niżej podanego linku i sprawdzi czy u niego działa i powie czy fajne czy nie
                        4shared is a perfect place to store your pictures, documents, videos and files, so you can share them with friends, family, and the world. Claim your free 15GB now!

Liczę że ktoś pomoże z góry dzięki.
                        Ściągnąłem i okazało się, że to NFS ProStreet, tylko, z ikonką GT.

Oszustwo!
                        i tyle..

Komentarz

Też złapałem się na tą ikonkę i nazywało się GranTurismo.jar a u siebie nie mogłem sprawdzić bo wyskakiwał błąd.
                          Ale kiszka.

Duffy20- dziękuje za pomoc.

Komentarz

Gothic 3 na telefon, grał ktoś?

Komentarz

Na androida dużo gier z PC przechodzi.Np kolega w tibie pyka No i dużo do wyboru jest,a co najważniejsze za darmo i w multi też można wałkować.Tylko najlepiej sobie pakiet neta wykupić.Jeśli chodzi o samochodówki.to ten asphalt jest jeden z najlepszych.A w tygodniu kolega pokazywał jakiegoś NFS i graficznie wypada całkiem miodnie.Różne widoki kamery w tym także kokpit i sterowanie akceletrometrem :wink:

Komentarz

Mnie już nie bawią java. Jakiś czas grałem w symbianowce ale tutaj mało ciekawych gier. Później męczyłem Ngage 2.0. Fajne gry ze świetną grafiką ale mało.
                                Teraz jedynie emulacja, GBA,SNES,Sega Mega drive,NES chyba tyle. Świetna zabawa

Komentarz

Pracuję...
                                X