Emulator NESa (Pegazusa) na komórkę. W 100% działa poprawnie (przynajmniej na moim k810) posiada opcje dostosowywania parametrów emulowania. Romy z NESa wystarczy wrzucić w pamięć telefonu lub memorki, które odpalamy przez emula.
Nescube.jar POBIERZ
Fajna sprawa przypomniałem sobie kilka hitów ze starego dobrego pegazusa :mrgreen:
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _
Konwersja gier z GBC (Game Boy Color) na JAVĘ! W pliku znajdują się 2 gry:Pokemon Crystal i Metal Gear Solid. Gry przerabiałem sam i w pełni działają.
Jedyne wymaganie to dość dobry telefon. (za słabe po prostu nie pociągną emulacji...przecież to gry z GBC)
Gra oferuje:możliwość grania na całym ekranie,kolor zgodny z GBC,Save/Load,możliwość ustawienia parametrów.
Project Gotham Racing.
Ciekawe konkurencje, za które możemy dostac kudosy(rodzaj waluty)
Np: drift, jazda na czas między bramkami, coś ala fotoradar z NFS:MW, klasyczny wyścig i jazda na czas. Ścigamy się w Tokio, Paryżu, Londynie i San Fransisco.
Do wyboru mamy kilka licencjonowanych aut (jest Toyota Gt-One nawet). Asphalt nigdy nie dorówna graficznie tej grze, na symbianie v3 chodzi bez problemów.
Jeśli szukacie Ciekawych motywów, programów i gier: http://www.mobile9.com. Wszystko za free.
Na tej strnce znalazłem super temat do Nokii E50 z Fodem GT40/Shelby. SFOT
Mam prośbę. Znalazłem mobilną wersję Gran turismo. Po zainstalowaniu gry u siebie na tel i próbie uruchomienia wyskakuje "błąd aplikacji". Niech ktoś kto ma Nokię albo jakiś tel z symbianem pobierze ją z niżej podanego linku i sprawdzi czy u niego działa i powie czy fajne czy nie
4shared is a perfect place to store your pictures, documents, videos and files, so you can share them with friends, family, and the world. Claim your free 15GB now!
Mam prośbę. Znalazłem mobilną wersję Gran turismo. Po zainstalowaniu gry u siebie na tel i próbie uruchomienia wyskakuje "błąd aplikacji". Niech ktoś kto ma Nokię albo jakiś tel z symbianem pobierze ją z niżej podanego linku i sprawdzi czy u niego działa i powie czy fajne czy nie
4shared is a perfect place to store your pictures, documents, videos and files, so you can share them with friends, family, and the world. Claim your free 15GB now!
Liczę że ktoś pomoże z góry dzięki.
Ściągnąłem i okazało się, że to NFS ProStreet, tylko, z ikonką GT.
Na androida dużo gier z PC przechodzi.Np kolega w tibie pyka No i dużo do wyboru jest,a co najważniejsze za darmo i w multi też można wałkować.Tylko najlepiej sobie pakiet neta wykupić.Jeśli chodzi o samochodówki.to ten asphalt jest jeden z najlepszych.A w tygodniu kolega pokazywał jakiegoś NFS i graficznie wypada całkiem miodnie.Różne widoki kamery w tym także kokpit i sterowanie akceletrometrem :wink:
Mnie już nie bawią java. Jakiś czas grałem w symbianowce ale tutaj mało ciekawych gier. Później męczyłem Ngage 2.0. Fajne gry ze świetną grafiką ale mało.
Teraz jedynie emulacja, GBA,SNES,Sega Mega drive,NES chyba tyle. Świetna zabawa
Komentarz