Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Tekken 5 - PS 2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Tekken 5 - PS 2

To niezły odkop, cóż... jestem zagorzałym fanem Tekken'a.
    Ulubione postacie i tricki to:
    Jack 5 (na początek szybko <+trójkąt, odchodzi się do tyłu, koleś wstaje i biegnie. Będąc blisko ciebie znowu ten sam trick. Tak chyba miałem 3/4 perfect'ów z 1000 wins'ów na Survie)
    Paul (raz do tyłu+kwadrat+trójkąt w TK3 jednym ciosem kładłem na ziemie)
    Christie (Tricki sÄ… bardzo podobne do Eddy'ego)
    Jin Kazama (raz do tyłu lub do przodu i kwadrat+kółko. Jin zaczyna się śmiesznie kręcić i nagle podbródek !BACH! i przeciwnik lata w obłokach) :mrgreen:
    Hiehachi (dwa razy do przodu i kwadrat+trójkąt. Hiehachi bierze gościa za łeb, wychyla się i z łysego czoła)
    Hwoarang (mój brat jest niepokonany :mrgreen: .Takie tricki wywija, że w 5 sek. rozwala przeciwnika)
    Steve Fox (Freestyle. Napierdzielam jak popadnie)
    Najwięcej oczywiście się grało w TK3. Kiedyś na PSX to się miało dniami po 5000wins. Ach to były czasy.

Komentarz

Nie jestem pewien ale chyba w T3 nie było można przekroczyć 1000winsów 999 to max gry tak ja w tych nowszych :wink:

Komentarz

Ja tam dokładnie nie pamiętam, ale kiedyś to ok 5 kafli się robiło tak na oko.

Komentarz

bez urazy, ale granie Hwoarang'eim jest banalne do tego stopnia, że pokonał mnie mój 10 letni kuzyn pierwszy raz w życiu trzymający pada

Mój ranking:
          1. KING - efektowne rzuty, chwyty itp kilka razy nawet screwdrivera zrobiłem niestety w treningu, w walce nie wychodziło
          2. Heihachi Mishima - uwielbiam postacie z pier***nięciem
          3. Yoshimitsu

Swoją drogą ktoś z forumowiczów ma Tekkena 6? może ustawić by się na jakąś bitkę jakimś hardkorowym plejerem nie jestem ale tak rekreacyjnie obije kilka gęb

Komentarz

Przecież jak ktoś bierze Hwoaranga, to od razu wiadomo czego można się spodziewać. Bez względu na stopień zaawansowania przeciwnika. Trzeba mieć naprawdę kiepskie myślenie by tego nie ogarnąć. Z tego powodu jest on uważany raczej za słabszą postać.

A i Kamcio skończ **** jak pobity, bo nikt obeznany w grze nie uwierzy w Twoje kity.
            Honda

Komentarz

No sorry, ale ja nie Pier*ole. Ja Jack'iem-5 tak potrafię. No na Hwoarang'a nie powiedziałbym, że to jakaś słaba postać, bo mój brat to nim wywija tricki po szyje. Jak z nim grałem to chyba z 10 perfect'ów dostałem.

Komentarz

Zamieszczone przez KamcioGT
                Jak z nim grałem to chyba z 10 perfect'ów dostałem.
                No to rzeczywiście świetny musisz być, żeby nie móc zablokować podstawowego startera, jaki wykonuje Hwoarang
                GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

Może i Hwoarang jest starterem, ale jak pad jest u mojego brata to on jest niepokonany. Od razu dodaję, że na on-line nie gram, ponieważ mam za słabego neta i lagi takie, że po 3 sekundach dopiero hita sprzedaje.

Komentarz

Wow lubie tą gre Brian'em Fury potrafiłem rozgromić każdego w niecałe 20 sekund ehh to było czasy najpierw tekken 3 z psx na ps2 potem tekken5 a następnie tekken 5dr i 6BR na psp

Komentarz

20 sekund to dużo . Brian zrobiłem w Tekkenie 3 time runa 1:16
                      1+1=10

Komentarz

Mój rekord jeśli mowa o time attack
                        Yoshi - 58s. w T3

Komentarz

PracujÄ™...
                        X