Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Symulator kolejowy, szukam dobrego.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Symulator kolejowy, szukam dobrego.

Szukam dobrego symulatora kolejowego, z polskimi maszynami (ETZty, E-22 itp.)

Re: Symulator kolejowy, szukam dobrego.

ProszÄ™ bardzo :wink: :wink:

Mi się spodobał ale po tygodniu sie zepsuł przez to że skasowałem pliki [przypadkowo]

Komentarz

a znasz Microsoft Train Simulator ,albo Trainz?

Też fajne gierce ,polecam

Są też flashowe gry ,ale to już "zdenniałe" i po chińsku niestety
      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Trainz jest dziwne. Niby screeny się prezentują bardzo dobrze, lepiej od Train Simulatora, ale w rzeczywistości jest inaczej. Wogóle nie widać torów, przez co pociągi jakby sunęły pare centów nad ziemią, nie da się przełączyć na widok z kabiny, no niby się da, ale kamera jest "na podłodze" i wogóle nie widać nic przed nami, a niektórych lokomotyw i wagonów wogóle nie widać Zapewne większość z was powie, że to wina sprzętu, a sprzęt mam dobry, przewyższa wymagania gry. Z tego powodu zdecydowanie wole Train Simulator, mimo nieco gorszej grafy, mniejszej ilości zadań i wogóle coś mi w tej grze brakuje. Zabawę polepszają mody w postaci polskich lokomotyw, wagonów i innych. Zakupiłem Trainz i dziwię się, że ta gra sie tak kiepsko prezentuje na moim kompie. Uznałem te screeny za fotomontaż.

Komentarz

jakis juz czas temu bawilem sie komputerowa kolejka. pamietam ze jedna z plansz byl kanion z jedna stacja i kilkoma liniami wyjazdowymi... nie pamietam jaka to byla gra. gralo sie calkiem przyjemnie. choc potem obslugiwac 10 czy wiecej pociagow na raz bylo juz znacznie trudniej

jest na PS2 Train Simulator REAL. gralika prezentuje sie NAPRAWDE dobrze. szkoda ze na konsole.

z tego co znalazlem to Trainz Railroad Simulator 2007 nie ma sobie rownych. nawet mozna jako pasazer po wagonach chodzic :mrgreen:

Komentarz

http://pl.youtube.com/watch?v=_5l-yj_wX5g

patrzcie na tych przychlastow :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: z beki nie wyrabiam

Komentarz

Ja mam konkretnie Trainz Railroad Simulator 2006. Wrażenia opisałem wyżej. Kilka ładnych lat temu, gdy jeszcze nie było Gran Turismo 3, byłem w Poznaniu z kuzynem u rodziny. I tam graliśmy na kompie w jakąś grę, gdzie jeździło się polskimi pociągami osobowymi. Nie była to może rewelacja, ale nieźle sie nawet grało.

Komentarz

znam jeden POLSKI symulator kolei i to w pelni legalnie darmowy :mrgreen: MASZYNA EU07-424 do sciagniecia za darmo z internetu. na stronie tworcow gry http://www.eu07.pl/ mamy nie tylko gre do sciagniecia ale i mase dodatkow. grafika nie razi w oczy ale i tez nie blyszczy... choc nie o to w takich grach chodzi :wink: najwazniejszy jest FUN z prowadzenia ulubionej kolejki :mrgreen:

''Znakomity, polski i przede wszystkim darmowy symulator kolei. Gra tworzona jest przez grupę amatorów, którym bez wielkich nakładów udało się stworzyć produkt niezwykle realistycznie odwzorowujący prace maszynistów. Dzięki programowi możemy poprowadzić takie maszyny jak EP01, EP02, EP05, EU05, EU06, EU07, EP07, EP08, EP09, ET22, EP23, ET41, ET42, EN57, ED72, SM03, SN611. Nas stronie producenta znajdziecie dokładną dokumentację gry oraz szereg ciekawych informacji na temat dostępnych w grze maszyn.''

Komentarz

Niezła gierka. Grafikę ma niezłą, jak na amatorów.

Komentarz

kyjgel.... szukales symulatora z polskimi maszynami. oto on :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                      kyjgel.... szukales symulatora z polskimi maszynami. oto on :mrgreen:
                      No jest niezły, ale zanim ruszyłem to kombinowałem cały dzień...ale o to chodzi Grafika mogłaby byc lepsza ale i tak nie jest źle :wink:

Komentarz

PracujÄ™...
                      X