Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Uncharted Drake's Fortune

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Uncharted Drake's Fortune

Prawdopodobnie gra roku na PS3. Grafika moze sie rownac z dajmy na to Crisis a w niektorych momentach jest nawet lepsza(gralem w to i to wiec wiem). Jesli ktos widzial filmiki to zapewniam ze nawet demo(jeszcze nie mam ukonczonej wersji) jest takie same albo nawet lepsze Kazdy kto ma PS3 musi ja miec, a najlepsze jest to ze jak powiedzial szef Naughty Dog: Gra wykorzystuje okolo 35 % mozliwosci konsoli. Wiec jakie gry beda za jakies 2-3 lata??? Az trudno to sobie wyobrazic.

Re: Uncharted Drake's Fortune

Jak się okazało Uncharted 2 i 3 prezentują kosmiczny poziom

Zwiedzam zakurzone zakamarki forum ^^

Komentarz

Od tego jest forum, by je zwiedzać Niestety jak na razie zacząłem przechodzić Uncharteta od dwójki. Grafika jest kosmiczna. Jak go przejde, zajmę się jedynką.

Komentarz

Słabo zrobiłeś, psując sobie częściowo zabawę z jedynką. Jest taka lokacja z wodospadem i u-boot'em...stałem tam z 15 minut za każdym razem jak przechodziłem Drake's Fortune. A przechodziłem kilka razy, zdobywając w końcu platynkę

A jako, że już będziesz po dwójce...graficznie cię nie powali. Za to fabuła miód!

Komentarz

Ja też zaczynałem od dwójki, po czym po prostu musiałem przejść jedynnkę - Uncharted to jedna z najlepszych gier w jakie dane było mi zagrać w życiu
          Co do platynki to wystarczy przejść dwa razy (oczywiście mam obydwie). Lokacja z wodospadem - miałem to samo co Bochenek Zmasakrowały mnie też mroczne, klaustrofobiczne korytarze laboratorium z czającymi się w ich ciemnych zakamarkach... wiecie czym (brrr...)
          Teraz czekam tylko jak cena 3-ki spadnie do rozsądnego poziomu (czytaj poniżej 100 zł) i jazda! "Oszustwo Drake'a" określane jest jednogłośnie jako szczytowe osiągnięcie grafiki i animacji na PS3

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
            "Oszustwo Drake'a" określane jest jednogłośnie jako szczytowe osiągnięcie grafiki i animacji na PS3
            I słusznie! Graficznie miażdży... Klimatem zresztą też Jest inna niż dwójka, ale też niesamowita

Komentarz

Mam za sobą jedynke i dwójke, zaczynalem od pierwszej czesci dlatego 2 tylko mnie bardzo pozytywnie zaskoczyla. Nie wyobrazam sobie czy mozna wywindowac ta produkcje na wyzszy poziom zajebistosci. Jesli czesc z numerkiem 3 tego dokonala to z pewnoscia odrywa mózg od rzeczywistosci.

Komentarz

Pracuję...
              X