Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Klawiatura i myszka w grach FPP na ps2 ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Klawiatura i myszka w grach FPP na ps2 ?

Witam,
    mam pytanie do Was, konsolowi wyjadacze :wink: Czy np. grając w jakąś część Medal of honor można podpiąć do konsoli myche i klawe przez USB ? Chodzi mi o to czy gra to potrafi wykorzystać ? Bo grac w Moha na pleyu padem to chyba porażka ? Jakie Mohy polecacie ? Nie jestem obeznany w temacie, grałem jedynie na piecu w allied assault chyba i pomyślałem czy nie dostać tej gry na pleya (european assault, vanguard, frontline chyba odpada bo grafa nie bardzo ) Ważne żeby gra była realistyczna, grafa musi dawać rade no i wykorzystywać klawe

Dzięki z góry za pomoc, Pozdrawiam.

Miałem Frontline. Według mnie dobra jest. I tutaj nie mam na myśli intencji graficznych tylko grywalność, która stoi na wysokim poziomie. A tak poza tym jeśli akurat stawiasz na grafikę to weź sobie CoD2 przykładowo. (według mnie 3 już straciła troche klimat co widziałem po filmikach). I to tyle ode mnie.

Moderator Serwer

Komentarz

A da się pograć w frontline myszka i klawą ?

Komentarz

Nie mam pojęcia, w każdym bądź razie przeszedłem. Wystarczy nie wychodzić komuś przed samą "muszkę" i w miare sensownie strzelać. Poczytaj gdzieś może będzie napisane czy jest taka możliwość. Ja przeszedłem bez klawiatury, a co bardziej myszki. Z czasem wyrobisz sobie mniej więcej "celność" i samo przejście misji nie jest takie straszne jak je malują.

Moderator Serwer

Komentarz

Zastanów się po co kupiłeś konsolę? Żeby grać na myszy i klawie?
          narancs alternativa

Komentarz

Celowanie analogiem nie jes wcale takie trudne. Ja przeszedłem Killzone'a Na super hardzie na analogu i jakos zyje trzeba sobie wyrobic reke do tego, a kazda gra ma troche inna 'wrazliwosc' analoga, wiec gra sie troche inaczej, ale podstawowe ruchy analogierm to podstawa

Komentarz

Po to sa USB'ki żeby z nich korzystać, na Dreamcascie przeszedłem Q3 na padzie i mialem dość... potem skombinowałem myche i klawe segi i grało się po ludzku.

Komentarz

Konsolę kupiłem żeby nie denerwowac się z instalacją gier i ustawieniami grafiki. A że lepiej gra sę w FPP na klawiaturze i myszce i na konsoli to co? Grzech? Na alegro sa przejsciówki do PS2 zeby podłaczac takowy sprzęt i na pewno w takich grach ma zastosowanie.

Komentarz

Dorwałem jakiś czas temu fronline'a, na padzie gra się trudniej i tu musze pochwalić EA: dzięki custom configuration pada mogłem ustawić patrzenie na lewą gałkę z racji tego, że jestem leworęczny. Gra zaliczona 100%, medale wszystkie odkryte. Po tym sukcesie postanowiłem zapodać european assault... i tutaj porażka... gra przychodzi, odpalam, wchodze w ustawienia i... są tylko gotowe setupy padów... nic nie można zmieniać czyli patrzenie prawą gałką... PORAŻKA... ma ktoś na to jakąs rade ? jest może jakiś cheat, żeby zrobic custom setup ? pomożcie !

Komentarz

Ja z kolei zaciąłem się na jednej misji w Black-u, nie mogę przejść jej na hard (z myszką i klawiaturą nie byłoby problemów). Nawet nie próbowałem przechodzić na słabszym poziomie bo jestem uparty; )
                    Wracając do docelowego wątku... Jest sposób (konwerter), ale kosztuje on 90zł... Niestety, na chiwlę obecną jest to najtańszy patent by móc podłączyć klawiaturę i myszke pod PS2.
                    H4G to blog o grach wideo - recenzje, porady, newsy. Dowiedz się wszystkiego o najnowszych grach i sprzęcie do grania.

Komentarz

PracujÄ™...
                    X