Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

S.T.A.L.K.E.R. Cień Czarnobyla - PC

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• S.T.A.L.K.E.R. Cień Czarnobyla - PC

Witam,
    Wlasnie kupilem ta gre..
    Odpalam, i masakra, piekna grafika, ciekawe efekty, do tego dziala mi w 1024x768 Full Detall..!
    Graliscie w ta gre, co o niej sadzicie, bo ja jestem zachwycony..!

Athlon X2 4800+ (OC: 5500+)
    ASUS M2N4-SLI
    Radeon HD 2600 XT 256MB
    2GB Dual Chanell 800Mhz
    [/img]

Re: S.T.A.L.K.E.R. Cień Czarnobyla - PC

z tego co słyszalem fajna jest idzie ci bo zobacz jakiego pasz kompa....
    szkoda ze na PS2 nie ma, bo tak to bym pograł....

Komentarz

pytanie raczej dla graczy tej gry:
      macie jakies porady dla stalkera - amatora ?

Osobiscie uwazam, ze gra jak dla mnie na najlatwiejszym poziomie jest trudna..
      Z ciekawosci do elektrowni Czarnobyla, wlaczylem trainer'a wiec nim doszedlem do niej..
      nawet na wspomagaczach nie bylo az tak latwo

Komentarz

Re: S.T.A.L.K.E.R. CieĂą Czarnobyla - PC

To chyba moja ulubiona gra na PC - jak dla mnie rządzi wśród FPP. Klimacik jest niesamowity, przeszedłem już wiele razy i jeszcze mi się nie znudziła. Masa broni, różne rodzaje amunicji, motywy z anomaliami i artefaktami są świetne, mutanty... czasami śmieszne Ogólnie to w sumie RPG - różne pancerze, konieczność jedzenia, dokładanie do giwer granatników, celowników... Ale i tak najlepsze są lokacje - czasami to jak bym Polskę widział... No i swojskie fury na poboczach - Łady, UAZy... Druga część - Clear Sky - też świetna, ale trochę gorsza (fajny motyw modyfikowania broni - większy magazynek, lepsza celność itp.), z niecierpliwością czekam na Call of Pripyat, bo jeszcze nie grałem. Dzięki tej grze zaczęło się moje zainteresowanie Czarnobylem. Może kiedyś tam pojadę?

Komentarz

Re: S.T.A.L.K.E.R. CieĂą Czarnobyla - PC

1024x768 w Full Detal pociągnie komp z przed 5 lat... STALKER był o tyle słabą grą, że posiadał wiele błędów scenariuszowych i bugów w projektach lokacji, co psuło grę. Główne wątki były za krótkie, a tryb multi nie był oblegany przez graczy, ze względu na słabe hitboxy. Klimat był OK, ale raziło w oczy wiele niedociągnięć. Osobiście wolę serię Battlefield i obecnego Bad Company 2. Multi daje tyle frajdy, że nie mam dość po ponad pół roku gry. Każda walka jest inna, bo inaczej można zdemolować otoczenie.
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
          X