Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gry które odciągają Cie od GT...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gry ktĂłre odciÂągajÂą Cie od GT...

-MediEvil II może mało znana, ale bardzo fajna zręcznościówka
    -Heroes of Might and Magic V bardzo fajna strategia turowa, z tradycjami
    -Twisted Metal II już kilka razy wspominałem o tej grze, w innych wątkach
    -Trylogia GT mam wszystkie trzy, więc jest problem, w którą część grać

Komentarz

Fallout 1 i 2 - klasyki
      Sim City 4 - zabawa w burmistrza
      Civilization 4 complete - świetna strategia turowa
      Oblivion - jak dla mnie najlepszy RPG
      Splinter Cell Chaos Theory - najlepsza gra w swoim gatunku

Komentarz

MediEvil - jedyna gra "niewyścigowa" w którą chcę ponownie zagrać i przejść, grafika jest można by rzec . . . średnia-dobra, nie jest najgorsza, ale i nie najlepsza, świetna fabuła no i bohater gry Sir Daniel Fortesque, który odradza się by zniszczyć swoich wrogów zarówno tych małych jak i tych najwyższych, moim zdaniem jedynka jest lepsza od dwójki, ze względu, że się ją dłużej przechodzi niż w dwójkę, no i ten klimat w jedynce jest dużo lepszy, aa i ta mroczna muzyczna w Menu i ogólnie taki gotycki klimat.

NFS: High Stakes - wg mnie najlepsza część na NFSa jaka kiedykolwiek powstała, po prostu szacun dla Electronic Arts, graliśmy w to całą rodziną . . . no . . . oprócz brata. Żeśmy stukali kasę w Tournament i uzbieraliśmy łącznie jakieś 14 mln-ów dolców, teraz odeszliśmy od tej gry ze względu na inne ważniejsze sprawy. Gra jest świetna pod każdym względem bo nawet pamiętam jak grałem na kierownicy "InterAct V3" do PSXa to się fajnie grało.

Ridge Racer Type 4 - zajedwabista gra dla tych co lubią driftować, polecam! Zabawa jest przednia, fakt, że nierealistyczna bo jak można wejść w drift gdy ma się ponad 300km/h :mrgreen: ale na tym polega szaleństwo w tej grze, no i rywalizacja z botami też jest super, szczególnie team DRT gdzie poziom trudności to Expert i dostać się na 1st jest z toru na tor mega-ciężko.

TrackMania United - najbardziej szalona gierka wyprodukowana przez Nadeo, która w 2009r. dostała wyróżnienie na największą ilość graczy online na planszy, liczba to 144! Grafika naprawdę powala, efekty świetlne, geometria wody, można naprawdę niezłe "fiki-miki" robić z tymi pojazdami i torami, tryb edycji też jest bogaty w różne elementy, tryb "skin editor", czyli malowanie aut no i tryby dni których niestety GT nie ma do wyboru a byłoby świetne[w sensie "Settingowym"]

Big Scale Racing - gra ma potencjał, ale zabrakło trochę weny na stworzenie większej ilości lokacji, czy chociażby wprowadzić tryb edycji toru do RC w tej grze, no cóż, może w tym samym świetle, ale pod inną nazwą przez inną firmę, gra nie jest zła, bo od czasu do czasu można sobie pograć, ma swój urok.

Re-Volt - klasyk, stara giera bo ma już z dychę jak nie więcej, ale warta, do teraz nawet jest update'owana. Po prostu klasyk i tego się nie zapomni, dzięki tej grze powstało wiele inspiracyjnych wersji, chociażby ta wymieniona wyżej BSR
        Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
          Re-Volt - klasyk, stara giera bo ma już z dychę jak nie więcej, ale warta, do teraz nawet jest update'owana. Po prostu klasyk i tego się nie zapomni, dzięki tej grze powstało wiele inspiracyjnych wersji, chociażby ta wymieniona wyżej BSR
          O tak.Jeszcze ileś lat wstecz z tatą to ogrywałem godzinami.Ale jakie emocje przy tym były Niezapomniane wrażenia.Niby gierka prosta i ma już swoje lat,ale wciąż warto do niej powrócić

Komentarz

Wilku666, a w Medievil II jest zbroja? Bo chyba w jedynce jest, co nie?

Komentarz

W jedynce są tylko tarcze i ta zbroja smoka, ale to bardziej broń jest .
              1+1=10

Komentarz

W dwójce masz "Pistol" bo tak w ogóle to w dwójce akcja się rozgrywa w okolicach 1800 roku, chyba ,że się mylę, no a w jedynce 400 lat wstecz

szczerze to chciałem to napisać ,ale nie wiem jak to inni odbiorą :mrgreen:

Spyro The Dragon - to jest po prostu gra, która powinna zagościć u każdego RPGowca,no . . .może i nie tylko tych
                Gra jest świetna, mimo, że została stworzona przez skład Insomniac w 1998 roku, wg mnie wtedy Spyro był najprzystojniejszy :mrgreen: był taki bardziej męski , a teraz to jakaś porażka, przeszedł przez "Spacer Gejów" i stał się różowawym już mniej męskim i przypominającym Spyro z tamtych lat, chciałbym aby wrócili do jego starego wyglądu, był magiczny i miał coś takiego, że na prawdę przyciągało rzeszę fanów Spyro w tamtych latach, szczególnie w Japonii, do teraz nie można znaleźć Spyro The Dragon NTSC-JAP. Sześć lokacji po 5 portali, co daje 30, plus jeszcze na Gnasty World 4 portale, czyli 34! Przejście całej gry na 30FPS zajęło mi 3h i 5min., brat jest gorszy o niespełna 20 minut też szybko.
                Mogę dodać od siebie ,że moją najbardziej znienawidzoną mapką jest "Tree Tops", jest mega-trudna, natomiast moja ulubiona a raczej ulubione to tylko te z końcówką Flight, czyli Sunny Flight, Night Flight, Crystal Flight, Wild Flight i Ice Flight.
                Jedynka to jest część the best, potem bym dał dwójkę Ripto's Rage, no i trójkę czym dalsza część tym bardziej odchodziła od pierwotności kolorytu i kształtu bohatera, oprócz części PSXowych i czwórka na PS2, bodajże Enter The Dragonfly, a potem to było już tylko gorzej.

Ostatnio widziałem screeny najnowszej części i w ogóle to nie jest Spyro, tzn. to jest ale taki połączony z gremlinami za dużo ci kolesie musieli się tego filmu naoglądać, no ale cóż zrobić, może kiedyś.
                Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Jesli chodzi o spyro to jestem zadowolony. Mam:
                  Spyro The Dragon
                  Spyro: Gatevay to glimmer
                  Spyro Year Of The Dragon
                  Przeszedlem wszystkie, oprocz jedynki. Na jednej mapie nie wiem jak sie dostac na gore. Flight sa fajne. Jeszcze inne, to:
                  Frogger 2- troche dziecinna, ale wciaga na dlugie godziny...
                  Driver 2 - klasyka... tez przeszedlem cala, lacznie ze znalezieniem secret cars.
                  V-rally 2- Troche dziwna fizyka jazdy, ale pozatym ok. Tu tez 100%
                  Porsche challenge- duzo map, fajna grafa, ale tylko jedno auto... tez 100%
                  WRC- world rally championship- A przyjemnie sie gralo, nie powiem... 100%
                  Colin McRae rally - Lepszych rajdow na PSX nie znajdziesz...100%
                  Jeszcze pare na PSX gier mam... chodzby GT2 :mrgreen:
                  Na PS2
                  GT4
                  GTA-SA- Lubie ta gre... lepsza od GTA IV
                  Jak 1&3- Fajne przygodowki, milo spedza sie przy nich czas.... 100%
                  Ratchet 1&2&3& Gladiator- zajeb*ste gry. 100% w kazdej
                  Medal of honor- rising sun - przede wszystkim multiplayer z bratem i botami.
                  Guitar Hero- Aerosmith - tu tez multi.
                  Naruto Ultimate Ninja 4&5- ach... ten RPG mod...
                  jeszcze tez pare innych gier.

Komentarz

Tak naprawdę od GT odciąga mnie obecnie tylko chęć sprawdzenia nowych premierowych tytułów. Czekam teraz na nowego Dragon Age'a, który mnie zapewne pochłonie na dłuuugie godziny. W jedynkę grałem bardzo długo, a dzięki DLC i modom do gry, czas gry przedłużył się do jakichś 150-160 godzin.
                    Po za tym to od czasu do czasu Live for Speed i Bad Company 2 Vietnam.
                    I may be slow but I'm still ahead of you.
                    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Mnie od GT4 odciąga

Counter Strike 1.6-grafa słaba ale lubie sobie pograć i odreagować
                      Trackmania nations forever-gra wg mnie genialna i przez steam nie moge się od niej odciągnąć :mrgreen:
                      The sims 2-czasem sobie na ps2 z siostrą pogram na 2 graczy
                      GTA SA-kiedyś grałem tylko w gta ale teraz mi się znudziło
                      Tekken 5-bijatyka fajna,mocne kombosy,najlepiej na 2 graczy
                      Toca Race driver 2-po gt4 najrealistyczniejsza gra w jaką grałem
                      NFS:most wanted-dostałem na święta,troche pograłem i teraz leży na półce
                      Fifa 10-Fajna gierka ale wolę PES
                      Bridge buildier-gra w budowanie mostów,pamiętam kiedy z tatą siedzieliśmy i budowaliśmy
                      Half-life 2:deatchmatch-dopiero zaczynam i jestem słaby ale lubię pograć

Niedługo do gier które mnie będą odciągać dojdzie Antologia CS 1
                      GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                      Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Mafia 2 + Dodatek
                        Dirt 1 i 2
                        Call Of Juarez: Bound in Blood
                        COD 4
                        Metal Gear Solid 4

Wszystko na PS3

Komentarz

Seria MGS - kult
                          Seria GTA - przefachowa i rozbudowana
                          ICO i Shadow of the Colossus - tego nie da się opisać, ci co grali wiedzą o co chodzi (czekamy na The Last Guardian, nie?) a ci co nie... niech zagrają, albo żałują na wieki
                          Seria Uncharted - gra niemal idealna (3 część w listopadzie, zatrzęsie growym światem, nie ma innej opcji)

To było mniej lub bardziej kiedyś, a aktualnie za GT-odciągaczy robią Red Dead Redemption i (przed nim) Heavy Rain (polecam gorąco, niebywałe przeżycie)

Komentarz

Od GT5 odciągają mnie takie gry jak:

F1 2010 (PS3) - najlepsza symulacja F1 na konsolę z jaką się do tej pory spotkałem. Świetna grafika (czasami wydaje się, że to nie gra tylko transmisja telewizyjna), licencjonowana (wszystkie zespoły, tory i kierowcy), dużo opcji ustawienia bolidu itd.
                            Need For Speed Hot Pursuit (PS3) - piękna grafika, dużo samochodów (samochody Porsche których w GT5 nie ujrzymy), fizyka jazdy w trybie Arcade (drift przy 300 km/h itp.), ładnie wykonana sceneria i trasy, możliwość bycia gliniarzem
                            FIFA 11 (PS3) - nowy nabytek
                            Resistance - Fall Of Man (PS3) - stare ale jare, dobry FPS,
                            F1 Chellenge 99-02 (PC) - najlepsza (według mnie) symulacja F1 na komputer. Trochę już stara, ale trzyma się dzielnie

Piast Gliwice do T-Mobile Ekstraklasy

Komentarz

- FIFA 11 (PS3)
                              - Rumble Fighter (PC)
                              - Football Manager 2011 (PC)
                              - Football Manager 2008 (PC)

Komentarz

Obecnie poza Gt pogrywam w:
                                1.Ace Combat Zero: Belkan War
                                Jak ktoś lubi odrzutowce typu Su,f16 czy 22Raptor to gra dla was. Świetna gra z dopracowaną grafiką i wieloma modelami. Zróżnicowane misje i walka z przeciwnikami w powietrzu na granicy prędkości dźwięku wciąga na długo.

2.Resident evil 4.
                                3.Enthusia Profesional Racing- genialna alternatywa Gt4 od Konami.

W następnej kolejności ugryzę ponownie Silent Hill 3 i God of War 2.
                                Za tydzień zaś dostanę w łapki Final Fantasy 12! To będzie prawdziwa uczta jrpg.

Komentarz

Pracuję...
                                X