Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

W jakie gracie gry w sieci?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: W jakie gracie gry w sieci?

Nałogowo gram w ikariam(gra przeglądarkowo,polecam mogę pomóc) i ostatnio SWAT 4

Komentarz

Ja w sieci napierdzielam w BF3 oczywiście No i nieraz Little Big Planet 2 by zagrać w jakieś nowe poziomy których są tysiące

Zamieszczone przez janki96
      Nałogowo gram w ikariam(gra przeglądarkowo,polecam mogę pomóc) i ostatnio SWAT 4
      Trzeba być nolife'm żeby grać w coś typu ikariam.Bo żeby coś osiągnąć trzeba grać bez przerwy.Albo inaczej - jak nie chcesz nic stracić to musisz siedzieć przy kompie 24h na dobę.Coś o tym wiem bo mnie kiedyś gra "Wild Guns" wciągnęła i teraz stwierdzam,że to były tylko zmarnowane godziny z życia.Wystarczy,że mnie w domu nie było i wszystkie wioski splądrowali w pizdu.Także nie widzę sensu w takich grach.W szczególności,że bogaci mogą wysyłać sms'y na ułatwienie gry i uzyskanie przewagi.Tak samo nie rozumiem ludzi płacących abonament na WoW'a czy inne tego typu zabijanie potworków

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
        Tak samo nie rozumiem ludzi płacących abonament na WoW'a czy inne tego typu zabijanie potworków
        A ja nie rozumiem tego, jak można chodzić i strzelać to dopiero strata czasu. Nawet fabuły nie ma... tylko trzeba strzelać
        A-Spec- 40 lvl
        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

BF3, MW2 i BF:BC2, czasami TDU2 albo ( naprawdę rzadko ) GT5

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
            Trzeba być nolife'm żeby grać w coś typu ikariam.Bo żeby coś osiągnąć trzeba grać bez przerwy.Albo inaczej - jak nie chcesz nic stracić to musisz siedzieć przy kompie 24h na dobę.
            Dziękuje bardzo za określenie mnie.Na ikariam poznałem naprawdę ciekawych ludzi(i to w większości sporo starszych ode mnie i nie są to żadne pedofile itp) i nie trzeba ciągle siedzieć przy kompie.Wystarczy co godzinie 2 zalogować się na 5 min i to wszystko.A jak cie nie ma przy kompie to zawsze jest komórka(na szczęście android obsługują flasha :mrgreen: ).
            PS nie jestem żadnym no lifem gdy jest ładna pogoda jestem na dworze i najczęściej spędzam czas z kolegami

Komentarz

Teraz większość czasu to pochłania mi BF3. Przez 3 tygodnie przegrałem już 143 godziny. W Counter strike source do niedawna dużo grałem ponad 1300h ale teraz BF jest na pierwszym miejscu

Komentarz

Wstyd się przyznać: czasami TF2 i Minecraft, ale na ogół to rF, F1C, F1 2010
                GT5 - 100%
                GT6 - 100%
                GTS - 100%
                GT7 - 100%

Komentarz

TF2 jest bardzo fajny, więc czego tu się wstydzić.

Komentarz

Dziecinny do bólu i Valve z tymi broniami i paczkami robi z ludzi idiotów.
                    GT5 - 100%
                    GT6 - 100%
                    GTS - 100%
                    GT7 - 100%

Komentarz

Pracuję...
                    X