Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zupełnie nowy Ford na 2008 rok

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Mazda 6 MPS? Przeciez bazuje konstrukcyjnie na poprzedniej generacji Mondeo...Dla mnie nowe Mondeo jest piękne a grill też jest super. Dawno nie było tak dopracowanego i pięknego auta w średniej klasie. Jedynie środkowa konsola jest mało praktyczna i szybko widac na niej odciski palców...

Komentarz

To prawda... Nowe Mondeo jest w pewnym sensie rewolucjÄ… w tej klasie. Chyba za kilka lat sobie takiego sprawie

Moderator Serwer

Komentarz

A mi się Mondeo komletnie nie podoba (za wysoki tył) no chyba że wnętrze to nawet jeszcze ujdzie . . . . .
        Mazda 6MPS ma coś czego Ford jeszcze długo nie będzie miał . . . . . napęd na 4 koła . . . . . . no i charakter szczególnie w czerwonej wersji . . .
        No i do tego jest szybsza od Forda . . . .
        Pamiętacie odcinek Top Gear z zeszłego tygodnia gdzie to Vectra, 6MPS, i Mondeo ST220 scigało się . . . . .
        Wygrała Vectra ale potem pokazano jej podsterownosc to aż źle mi się robiło . . . . .Ford był OSTATNI . . . . .

Pozdrawiam

Komentarz

Mazda moze jest i fajna, Vectra jest okropna, A Ford...ford jest swietny gdyby nie tył. Nie wiem co ostatnio moda na takie tyły jest?? zaczeło sie od nowej C5, teraz Mondeo....no i potem Laguna, u ktorej ten tył jest najbrzydszy. Lancer nowy tez ma taki tył. no nic moze i modne ale niekoniecznie ładne...

Komentarz

Co do Vectry to jest beznadziejna..nowy Mondeo fajny,ale ja bym wolał chyba nową Lagunę,Mazda też jest nice ,ale ja ze względu że jestem fanem Hondy to bym Accorda sobie sprawił pomimo że już idzie nowy model, to ten stary i tak mi sie podoba..... :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez lukasgt5
              A mi się Mondeo komletnie nie podoba (za wysoki tył) no chyba że wnętrze to nawet jeszcze ujdzie . . . . .
              Mazda 6MPS ma coś czego Ford jeszcze długo nie będzie miał . . . . . napęd na 4 koła . . . . . . no i charakter szczególnie w czerwonej wersji . . .
              No i do tego jest szybsza od Forda . . . .
              Pamiętacie odcinek Top Gear z zeszłego tygodnia gdzie to Vectra, 6MPS, i Mondeo ST220 scigało się . . . . .
              Wygrała Vectra ale potem pokazano jej podsterownosc to aż źle mi się robiło . . . . .Ford był OSTATNI . . . . .

Pozdrawiam
              Ta Mazda to typowy Japoniec. Niczym się nie wyróżnia zbytnio. Jak dla mnie to taka troche nudna się wydaje. I to nie Fordowi czegoś brakuje tylko Mazdzie w tym wypadku.
              Napęd tu nie ma nic do rzeczy.
              Prędkość nie ma nic do rzeczy. To najbardziej dziecinny argument. Przykład z samochodem "japiedolenieskręca". Ma dużo koni, a jeździć nie potrafi. Więc w czym tkwi problem? Zresztą Mondeo nie jest do ścigania się. To jest limuzyna...
              Tak samo Ford ST220. Ma jakiś tam charakter, ale to bardziej limuzyna. Po prostu inne felgi i więcej koni... Szybsza limuzyna.

Moderator Serwer

Komentarz

Ty wolisz Forda a ja MazdÄ™ i to normalne . . . . bo ty widzisz zalety Forda a ja MPS-ki . . . .
                Każdy ma inny gust a o gustach . . . .

A tak odnosnie Kugi to moim zdaniem to będzie jedno wielkie brzydactwo złożone z kilku fordów ostatnich lat . . . . .

Szkoda że prawdziwe fordy już się skończyły . . . .

Pozdrawiam

Komentarz

Niektórzy nie maja gustu wcale...wnętrze forda nawet ujdzie? To mazda wg mnie ma wnętrze beznadziejne...A co do Mazdy 6 to nowa bedzie ładniejsza od Mondeo ale wnętrze nadal Japońskie...dobrze wykonane ale bez polotu

Komentarz

Mazda 6 MPS ma paskudny przód. Zwykła wersja jest fajna, ale Mondeo jest lepsze.
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

PracujÄ™...
                    X