Mazda 6 MPS? Przeciez bazuje konstrukcyjnie na poprzedniej generacji Mondeo...Dla mnie nowe Mondeo jest piękne a grill też jest super. Dawno nie było tak dopracowanego i pięknego auta w średniej klasie. Jedynie środkowa konsola jest mało praktyczna i szybko widac na niej odciski palców...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zupełnie nowy Ford na 2008 rok
Zwiń
X
-
A mi się Mondeo komletnie nie podoba (za wysoki tył) no chyba że wnętrze to nawet jeszcze ujdzie . . . . .
Mazda 6MPS ma coś czego Ford jeszcze długo nie będzie miał . . . . . napęd na 4 koła . . . . . . no i charakter szczególnie w czerwonej wersji . . .
No i do tego jest szybsza od Forda . . . .
Pamiętacie odcinek Top Gear z zeszłego tygodnia gdzie to Vectra, 6MPS, i Mondeo ST220 scigało się . . . . .
Wygrała Vectra ale potem pokazano jej podsterownosc to aż źle mi się robiło . . . . .Ford był OSTATNI . . . . .
Pozdrawiam
Komentarz
-
Mazda moze jest i fajna, Vectra jest okropna, A Ford...ford jest swietny gdyby nie tył. Nie wiem co ostatnio moda na takie tyły jest?? zaczeło sie od nowej C5, teraz Mondeo....no i potem Laguna, u ktorej ten tył jest najbrzydszy. Lancer nowy tez ma taki tył. no nic moze i modne ale niekoniecznie ładne...
Komentarz
-
Zamieszczone przez lukasgt5A mi się Mondeo komletnie nie podoba (za wysoki tył) no chyba że wnętrze to nawet jeszcze ujdzie . . . . .
Mazda 6MPS ma coś czego Ford jeszcze długo nie będzie miał . . . . . napęd na 4 koła . . . . . . no i charakter szczególnie w czerwonej wersji . . .
No i do tego jest szybsza od Forda . . . .
Pamiętacie odcinek Top Gear z zeszłego tygodnia gdzie to Vectra, 6MPS, i Mondeo ST220 scigało się . . . . .
Wygrała Vectra ale potem pokazano jej podsterownosc to aż źle mi się robiło . . . . .Ford był OSTATNI . . . . .
Pozdrawiam
Napęd tu nie ma nic do rzeczy.
Prędkość nie ma nic do rzeczy. To najbardziej dziecinny argument. Przykład z samochodem "japiedolenieskręca". Ma dużo koni, a jeździć nie potrafi. Więc w czym tkwi problem? Zresztą Mondeo nie jest do ścigania się. To jest limuzyna...
Tak samo Ford ST220. Ma jakiś tam charakter, ale to bardziej limuzyna. Po prostu inne felgi i więcej koni... Szybsza limuzyna.
Moderator Serwer
Komentarz
-
Ty wolisz Forda a ja MazdÄ™ i to normalne . . . . bo ty widzisz zalety Forda a ja MPS-ki . . . .
Każdy ma inny gust a o gustach . . . .
A tak odnosnie Kugi to moim zdaniem to będzie jedno wielkie brzydactwo złożone z kilku fordów ostatnich lat . . . . .
Szkoda że prawdziwe fordy już się skończyły . . . .
Pozdrawiam
Komentarz
Komentarz