Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Audi Quattro 2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Audi Quattro 2013

Od pewnego czasu w internecie pojawiły się zdjęcia nowego modelu Audi, tzw. powrotu do rajdowych korzeni marki, czyli wskrzeszenia rajdowego 4WD Audi Sport Quattro(Coupe,zwykłe Quattro) według mnie wygląda oszałamiająco

Jednak nie sądzę aby ten nowy model miał startować w rajdach, jest taką luksusową zabawką na tor nie tworzoną z myślą o rajdach samochodowych jak to było w przypadku Quattro z 1981.
    Mimo to jest piękny

Dla porównania pokazuję stare Quattro

aka nowe

Re: Audi Quattro 2013

Jestem zainteresowany, ale muszę zadać jedno pytanie, czy będzie dostępna wersja z silnikiem TDI?

A tak serio to niech idą z tym w piz..iec. Grzeczna plastikowa zabawka z fotelami z masażem, gdzie tu nawiązanie do dzikiego, surowego sport quattro?
    narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
      czy będzie dostępna wersja z silnikiem TDI?
      Audi jeszcze nie podało parametrów pojazdu, a co dopiero jakie będą silniki, ale jedno wiem, na pewno mocarnie mocne

edit: nawiązaniem może być sama nazwa "Quattro" pisana taką samą czcionką co legenda rajdów "Sport Quattro"

Komentarz

Już wcześniej go widziałem i od razu mi się spodobał, ale nie jako następca rajdowej legendy...

Komentarz

Zamieszczone przez ZieLarz24
          ale nie jako następca rajdowej legendy...
          Było już wiele Quattro w nazwach modeli Audi np LeMans Quattro R8, a tak to mamy same "Quattro"
          A co do następcy na pewno nie wystartuje w rajdach, to jak wspomniałem zabawka na tor.

Komentarz

Pracuję...
          X