Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

"Żmija wreszcie powraca" - Nowy Dodge Viper

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• "Å»mija wreszcie powraca" - Nowy Dodge Viper

Elo

Właśnie sobie kupiłem nowy numer TG, a tam z okładki spogląda na mnie zielony potwór . Ma taki pytanie do Was, co sądzicie o nowym wcieleniu Vipera Podoba się Wam czy nie . Mnie osobiście jego wygląd bardzo odpowiada. Jest w nim to coś . O ile wcześniejsze generacje tego modelu mnie odpychały, to jestem zaskoczony jak podziałał na mnie nowy model. No to teraz idę poczytać artykuł, a jak wrócę chce tu zobaczyć kilka postów :wink:

Piast Gliwice do T-Mobile Ekstraklasy

Re: "Żmija wreszcie powraca" - Nowy Dodge Viper

Stylistyka mi sie bardzo podoba. Jest to stary, dobry Viper. Dluga maska, krotki tyl. Takie smaczki jak rury z boku znacznie poprawiaja wyglad auta. Ale jest jedna rzecz za co pokochalem to auto. A mianowicie, ZERO pie*#^@*@)ej ekologii. 8,4l V10 robi swoje

Komentarz

Ja mam mieszane uczucie.

Viper to dla mnie zawsze był jeden z najpiękniejszych samochodów sportowych i zawsze wybór nr. 1 w grach komputerowych (no może na równi z różnymi modelami Lambo)

Najbardziej podobała mi się poprzednia generacja. To było mistrzostwo jak dla mnie. Ten nowy... no nie wiem, niby ma cechy Vipera, ale z drugiej strony mi się jakoś tak z Ferrari też trochę ten przód kojarzy. Chyba potrzebuję trochę czasu i wtedy pewnie coś zaskoczy. Ale ten fakt (że coś musi zaskoczyć) chyba jednak jest na '-' szczególnie, że poprzednie generacje były na TAK od pierwszego spojrzenia

Komentarz

Przekonam się na żywo jak go kiedyś spotkam, bo zdjęcia nie oddają, skłaniam się opinii na tak, a nowy model wszedł tylko dlatego że wymogi w USA wymagają ESP od samochodu, a jak wiadomo stary nie miał
        Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
        B Spec - 40 level
        60 x Gold
        http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Wygląd też jako tako, może mógłby być lepszy. Ale zobaczymy co z właściwościami jezdnymi itp.

Komentarz

http://www.autogaleria.pl/news/index.php?id=4631

To moje zdanie o tym samochodzie

Komentarz

Trochę,jak by w nim było coś z alfy c8. W końcu fiat współpracuje z lancią, alfą, a teraz kupił dodga, chryslera. Nie pamiętam czy coś jeszcze kupił . Wygląd z przodu ma trochę jakby łagodniejszy niż jego poprzednicy.

Komentarz

Z tyłu wygląda trochę jak Maserati, ale samochód wyjątkowo mi się podoba.
                Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

plastikowy syf
                  narancs alternativa

Komentarz

PracujÄ™...
                  X