Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Lamborghini Sesto Elemento

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Lamborghini Sesto Elemento

Nowe dziecko Lambo jeśli ktoś miał ostatni nr TopGear w którym został opisany to wie że to będzie przełom jeśli chodzi o Lamborghini

http://www.v10.pl/Lamborghini,Sesto,Ele ... 49906.html

http://moto.wp.pl/kat,23681,title,Lambo ... caid=1b66a

Re: Lamborghini Sesto Elemento

Nie wiem czy tylko ja tak uważam ale nie podoba mi się.Kanciaty taki.Bardziej podobają mi się Murcielago,Gallargo czy Diablo.

Komentarz

A to czerwone to co to spryskiwacze ?? :mrgreen: :wink:

Komentarz

Uśmiech trochę jak w najnowszym mc larenie. W sumie nie jest taki zły, wygląda futurystycznie. Teraz takie sylwetki to chyba tylko Lambo projektuje.Czy jest ładny sam nie wiem, na pewno inny. Różni się od reszty obłych "płaszczek".

Ale tak na prawdę, zafascynowała mnie masa-950kg. Omg, ciekawe co to za "nowe tworzywo". I ciekawe jak z wymiarami bo może to taki podkręcony lotus evora z karbonu i kevlaru.

Komentarz

600hp/1000kg, ladny wynik. Jesli to cudo jezdzi tak dobrze jak wyglada, mamy niezlego konkurenta dla innych super bryk.

Mnie sie podoba. W koncu cos o konkretnych wymiarach, a nie limuzynoczolgomurcielagopodobne twory.

Komentarz

Z tego co pisali w TG to jest całkowicie zbudowany z włókna węglowego
            Do 100km/h w 2,5s.!! Silnik Z Galardo SuperLebery :wink:
            Ogólnie to śmiano się tam z tego przyspieszenia bo jest porównywalne do Bugatti Veyrona z tym że ten jest o 1000kg cięższy.

A teraz ruszmy wyobraźnią gdyby miał by te 1001 koni jak Veyron zerwał by asfalt n Nurburgringu :mrgreen:

Komentarz

Gdyby mial 1hp/1kg, bylby najlepszym bolidem dostepnym dla "ludu", ale takie opcje pewnie tylko po tuningu.

W Raporcie Turbo juz jakis czas temu mowili o nim a propo jakiegos salonu. Nazwa jest wlasnie zwiazana z weglem, chemiczne strony. Nie rozpisuje sie.

Komentarz

Zamieszczone przez GT$
                Nie wiem czy tylko ja tak uważam ale nie podoba mi się.Kanciaty taki.Bardziej podobają mi się Murcielago,Gallargo czy Diablo.
                No, Gallardo, Murcielago, Diablo to same krągłości za to

Sesto Elemento to znaczy szósty pierwiastek.

Komentarz

Mi się podoba. Widać, że będzie przyklejony do drogi. Dużo więcej wlotów powietrza niż Gallardo które stoi obok, kolor z Reventona. Miodzio, a teraz proszę update GT5 i tą brykę.
                  I may be slow but I'm still ahead of you.
                  Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Brzydki.

Wg mnie to nie Lambo , tylko pół-Lambo. Dziwny jakiś.
                    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Zgadzam się z przedmówcami, ten model wydaje się zbyt kanciasty. Druga sprawa, dziwi mnie nieco odejście od stereotypu Lamborghini i stworzenie tego dziwnego zderzaka przedniego... I te cieniutkie światła... Zdecydowanie bardziej podobał mi się przód Murcielago.
                      Zdjęcia z GT5:
                      https://picasaweb.google.com/1103408...eGranTurismo5#
                      Zapraszam do oglÄ…dania

Komentarz

Wygląda na małe autko, coś pokroju Lotusa Elise. Wygląd kompletnie do mnie nie przemawia, ale w NFSHP chętnie bym się nim brykną :wink:

Komentarz

A mnie się podoba. Uważam, że jest mieszaniną Gallardo, Murcielago SV i Reventona.
                          Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

mi również się bardzo podoba, szkoda, że nigdy takiego nie bede miał w garażu
                            naklejki 3d - naklejki 3d baseny - baseny

Komentarz

Zamieszczone przez aurelius
                              mi również się bardzo podoba, szkoda, że nigdy takiego nie bede miał w garażu
                              W garażu z GT5, czy RealLife???

Komentarz

PracujÄ™...
                              X