Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Lancia Delta 2008

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Lancia Delta 2008

Ekscytująca Lancia Delta wchodzi na polski rynek. Model będzie do kupienia w cenie od 69 990 zł, oferując m.in. wiele możliwości dopasowania auta do indywidualnych potrzeb użytkownika, a także wysokie bezpieczeństwo podróżujących.

12 kolorów nadwozia oraz 10 dwukolorowych wersji nadwozia Bi-colore; 4 rodzaje tapicerki i 3 różne kolory wnętrza do wyboru, 5 typów felg aluminiowych. Wyjątkowa jakość wykonania oraz innowacyjny systemy, m.in. asystent parkowania, dynamiczna kontrola zawieszenia, zaawansowany system kontroli dynamiki i toru jazdy. To wszystko daje możliwość dopasowania samochodu do indywidualnych potrzeb, pewność najwyższego bezpieczeństwa oraz stawia nową Lancię Delta jako wyznacznik nowych trendów i rozwiązań technicznych dla konkurentów.

Wybierając nową Lancię Delta, klient otrzymuje prestiżowe auto wielofunkcyjne, które zaspokoi potrzeby osób poszukujących zarówno rodzinnego kombi, jak i sportowej limuzyny o wysokich osiągach.

Uzyskanie przestronnego wnętrza, czy pojemnego bagażnika umożliwia przesuwana tylna kanapa (jedyne takie rozwiązanie w tym segmencie). Elektrycznie otwierany panoramiczny dach Grand Luce sprawia natomiast, że słońce zawsze będzie towarzyszyć pasażerom.

źródło: Samar.pl

Moje zdanie:
    Legenda przestała żyć ! A szkoda...

Pozdrawiam

Re: Lancia Delta 2008

Na pierwszy rzut oka prezentuje się designersko :mrgreen: :mrgreen: i całkiem fajnie ale te fele jak dla mnie straszne!

Komentarz

Szkoda że nie ma nawet jednego detalu z legendarnej HF Intergale...

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
        Szkoda że nie ma nawet jednego detalu z legendarnej HF Intergale...
        Nie wiem dokłądnie o jakie detale Ci chodzi, ale chyba wiem co masz na myśli... Moim zdaniem nie wyszło z tego nic dobrego. Nie nawiązuje w ogóle do poprzedniczki. Kolejna zniszczona kontynuacja... Tak samo zniszczyli Subaru Impreze. Legendy powinni kontynuować zachowując charakterystyczne cechy danego modelu, jak np. Mini, a nie robić coś nowego i doklejać znaczek z nazwą...

Komentarz

Kolejny przesadzony samochód i tyle.....
          Zamieszczone przez PP89
          Kolejna zniszczona kontynuacja...
          No właśnie...i wydaje mi się, że to jeszcze nie koniec
          Zamieszczone przez PP89
          Legendy powinni kontynuować zachowując charakterystyczne cechy danego modelu
          Wszyscy o tym wiemy, ale panowie z branży motoryzacyjnej myślą, że lepiej zrobić jakiś samochód dzięki któremu można zrobić jeszcze 10 innych....a legendy ? Eeee tam.....dla nich nie tak wygląda przyszłość motoryzacji :wink:

Lancia Delta, to po prostu kolejny przykład.....

Pozdrawiam

Komentarz

Wygląda pięknie, włoscy styliści jak zwykle pokazali klasę. Oczywiście brakuje mi odniesień do słynnej wersji Integrale, ale kto wie, może jeszcze wyjdzie jakaś sportowa wersja
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jak dla mnie to ładna, a czy zauważyliście że większość nowych aut jest do siebie zbliżona wyglądem i stylistyką? Głownie "bryła" auta się powtarza przyjrzyjcie się.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                a czy zauważyliście że większość nowych aut jest do siebie zbliżona wyglądem i stylistyką? Głownie "bryła" auta się powtarza przyjrzyjcie się
                No pewnie....po prostu poza paroma wyjątkami teraz nie robią już "fajnych" samochodów....

W najnowszym magazynie "Top Gear", jest artykuł o nowej Delcie - Jeśli ktoś by był zainteresowany :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Jak dla mnie to ładna, a czy zauważyliście że większość nowych aut jest do siebie zbliżona wyglądem i stylistyką? Głownie "bryła" auta się powtarza przyjrzyjcie się.
                  Auta z jednego koncernu mają często sporo wspólnych elementów, to przez cięcie kosztów... taka Delta ma sporo z Fiata Bravo.
                  Zresztą... auta z jednego segmentu muszą miec podobną bryłę, hatchback jest choc trochę podobny do hatchbacka...
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Prawi wszystkie samochody obecnie są jakb napompowane. Obojętnie jakiej marki byś nie wziął.

Komentarz

Prawi wszystkie samochody obecnie są jakb napompowane. Obojętnie jakiej marki byś nie wziął.
                      No dokładnie kiedyś każe było inne czymś się różniło a teraz wszystkie takie same.

Komentarz

Kto się ze mną założy że te Auto otrzyma "Gey car Of the year"?

Komentarz

Kto się ze mną założy że te Auto otrzyma "Gey car Of the year"?
                          Całkiem prawdopodobne.....myślę, że w czołówce może być jeszcze mniejsza Lancia Y :wink: Albo jakiś kabriolet zbudowany na kompakcie...

Pozdrawiam

Komentarz

A widzicie te fele? Podobają wam się? Dla mnie szpetne

Komentarz

A widzicie te fele?
                              MASAKRA !

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                              X