Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nasza galeria

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Nasza galeria

Zamieszczone przez Lukas
    Zazwyczaj spory z internetu zostawia się w internecie... :wink: Drugie zdanie - racja.
    Zależy o jakich sporach mówimy bo jeśli chodzi o forumowe to do tej pory nikt mnie i mam nadzieje ja nikogo nie uraziłem więc niema o czym mówić. Osobiście traktuje to jako ścieranie się charakterów,zdań i poglądów więc nie biorę tego personalnie. Jeśli ktoś ma do mnie jakiś żal to whatever ale żadko mam uprzedzenia i staram się drogą konsensusu wypracować punkt styczny. Co nie zmienia faktu że potrafię w wyszczekany i mniej lub bardziej przyjemny sposób przedstawić własne zdanie o czym mieliście okazje nie raz się przekonać :wink:

Do reszty się nie odniosę bo popełniasz błąd kogoś z góry oceniając. Quattro jest topowym spamiarzem ale ma do tego prawo(...) W miarę rozsądku.
    A nie widzę powodu byś darzył go taką antypatią gdyż nie zauważyłem by epatował wrogością w Twoim kierunku

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
      A nie widzę powodu byś darzył go taką antypatią gdyż nie widzę by epatował wrogością w Twoim kierunku
      I teraz zasadnicza sprawa:

a) odpowiedzieć i kontynuować spam w "naszej galerii"

b) dać już spokój, zakończyć OT i pozostać przy swoich racjach dając wolną rękę każdemu twierdzącemu inaczej

Łukasz wybiera B-Option. :wink:

Komentarz

Qu ma swoje wzloty i upadki. Z tym psem w galerii również zwróciłem uwagę...
        Quo o tym wie i piszę ze świadomością że to przeczyta.

Mimo że jestem częstym podmiotem "podśmiechujek" to biorę to jako koleżeńskie żarty bo tutaj wiele spraw jest mocno naciągniętych. :wink:
        W razie przegięcia pałki ląduje front kick i parter Ale prócz kilku gaf nie widzę by zrobił tu coś co mogłoby Cie tak bulwersować.

Ale Ty mam wrażenie trochę się uwziąłeś i od dłuższego czasu z różną częstotliwością dajesz to do zrumienia.
        Pojmuje że to wasza sprawa a Ty masz prawo do własnych przekonań i opinii.
        Ale pamiętaj:"Zdania nie zmienia tylko krowa" Więc czasem warto przyjrzeć się komuś bliżej

Komentarz

Komentarz

Komentarz

Dreadlock - GENIALNE!! :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                Dobra bez wazeliny,bo jutro muszę do pośredniaka jechać :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas

Powinniscie od razu przejsc z tym do czaterii lub na PW, a nie zasmiecac temat. Po Dreadlocku nie spodziewalem sie tego, po drugim uzytkowniku...

Komentarz

ehh, te forumowe wojny na obrazki...
                    Od pewnego czasu postanowiłem odpuszczac ten wątek równie jak Czaterie... równie swojski klimat tu panuje, no i za dużo usuwania by było. Tak więc proszę o wyluzowanie. I spokojnie - nie zamierzam całego forum tak traktowac.
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Tutaj niestety akurat w tym momencie obróciłem głową

Kapitan Ameryka :mrgreen:

I parę śmiesznych nazwisk:

Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Na swoim zdjęci wyglądasz jak ta postać z JU ON :wink: :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                          Powinniscie od razu przejsc z tym do czaterii lub na PW, a nie zasmiecac temat. Po Dreadlocku nie spodziewalem sie tego, po drugim uzytkowniku...
                          Nie rozumiem o co w tym momencie walczysz. Rzadko wypowiadasz się na temat zdjęć innych nie wspominając o umieszczeniu własnej podobizny. Więc teoretycznie temat mało ma wspólnego z Twoją osobą dlatego nie pojmuje Twojego oburzenia.

Wilku-Fajny kapitan Ameryka ale jak masz wrzucać rozmazane zdjęcia to czynność mija się z celem.

Komentarz

Mój ryj po przebudzeniu dzisiejszego ranka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Emo

Komentarz

demotywator

Komentarz

Pracuję...
                                X