Re: Nasza galeria
Zależy o jakich sporach mówimy bo jeśli chodzi o forumowe to do tej pory nikt mnie i mam nadzieje ja nikogo nie uraziłem więc niema o czym mówić. Osobiście traktuje to jako ścieranie się charakterów,zdań i poglądów więc nie biorę tego personalnie. Jeśli ktoś ma do mnie jakiś żal to whatever ale żadko mam uprzedzenia i staram się drogą konsensusu wypracować punkt styczny. Co nie zmienia faktu że potrafię w wyszczekany i mniej lub bardziej przyjemny sposób przedstawić własne zdanie o czym mieliście okazje nie raz się przekonać :wink:
Do reszty się nie odniosę bo popełniasz błąd kogoś z góry oceniając. Quattro jest topowym spamiarzem ale ma do tego prawo(...) W miarę rozsądku.
A nie widzę powodu byś darzył go taką antypatią gdyż nie zauważyłem by epatował wrogością w Twoim kierunku
Zamieszczone przez Lukas
Do reszty się nie odniosę bo popełniasz błąd kogoś z góry oceniając. Quattro jest topowym spamiarzem ale ma do tego prawo(...) W miarę rozsądku.
A nie widzę powodu byś darzył go taką antypatią gdyż nie zauważyłem by epatował wrogością w Twoim kierunku

Komentarz