Szymoniec jak masz pisać takie bzdety to już lepiej nic nie pisz. Przeczytałem twoje ostatnie posty i można wnioskować że masz problemy w rodzinie. Tata cie bije czy co ? Jak chcesz się wyładować to nie tu. Weź się ogarnij człowieku !
A tak wygląda człowiek który grał na konsoli cała noc. Ta fota powinna być ostrzeżeniem przed kupnem konsoli albo rodzice powinni mówić "nie graj długo bo będziesz tak wyglądał" :mrgreen: :mrgreen:
Ehh.....zmęczenie się odeśpi, ale przynajmniej obroniłeś pady, przed Matczyną dłonią :wink:
Chociaż jak spojrzałem na fotkę nieznając jeszcze przyczyny tego "stanu", pierwsze co mi przez myśl przeszło to "kilka głębszych" :wink:
Ps.A ja mam żółte ściany.....nie jakaś cytryna, ale taki ładny, ciepły, letni kolorek DLX, ma pewnie czarne....
Pozdrawiam
Oj nie odeśpi coś czuje no ale oczy to masakra :wink:
Sie śmiejesz wpadła coś około 3 w nocy do pokoiku i tylko popatrzyła...i wyszła myślałem że coś się kroi ale jest ok,tylko zwalony jestem jak koń po westernie. :mrgreen:
Żółte ściany mam w kuchni ;p jak w domu wariatów co pomieszczenie to inaczej :wink:
Jeszcze byś się zdziwił Dlx ma optycznie stuningowany pokoik z zamalowanym foto radarem i wszędzie plakaty Brajana zmieniającego bieg w sekundę.
Komentarz