Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nasza galeria

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Nasza galeria

A skoro mowa o myciu... zaraz musze umyc glowe... i znowy tyle pierdo*enia sie z suszeniem, rozczesywaniem, wycieraniem itp.

Komentarz

Widzę, że tu na forum normalnie dramaty życiowe przechodzicie..

Komentarz

Toyo-świruje, wiem że nie każdy metal jest w sekcie czci kozła i robi kisiel z kota. Stajling masz mocny, mnie się podoba. Mam kilku kolegów o podobnych zamiłowaniach, szajbusy

Btw.o włosach śmiać mi się z was chce. Mnie fryzjer 6lat nie widział z czego dready mam 4. Sprubujcie to dokręcić, poszydełkować,myć i suszyć. Po ręczniku i suszarce muszę jeszcze czekać ok.12 godzin aż doschną. Nie mogę nawet czapki założyć bo w nic głowa się nie mieści. Jem,śpie i myje się w spiętych dreadach inaczej pływają w zupie,plącze się w nich lub opluje pastą.

Więc nie marudzić

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
          Toyo-świruje, wiem że nie każdy metal jest w sekcie czci kozła i robi kisiel z kota.
          Można nawet powiedzieć, że żaden :wink: A jeśli się uprzeć, to miażdżąco znikoma ich ilość :wink:

Wydaje mi się, że metale (i tym podobni) są po prostu myleni z satanistami, co jest rażącym błędem. Przez to utrwalił się ten kretyński stereotyp. Oczywiście nie najeżdżam teraz absolutnie na nikogo z forum, sam też na szczęście nie spotkałem się z żadnymi tekstami odnośnie mojego wyglądu. Na Twojego posta, Dread, i JISAW'a zareagowałem bardziej w kategorii "dmuchania na zimne".
          Nie czuję się też metalem pod względem ideologii. Po prostu mam długie włosy i słucham rocka, hard rocka, heavy metalu i punk rocka Również częściej noszę "zwykłe" ciuchy, niż koszulki Iron Maiden i AC/DC :wink:

Stajling masz mocny, mnie się podoba.
          A dziękuję, dziękuję

Komentarz

Ubiór to nie plakietka na czoło. Noszę poszarpane bojówki, glany i skórę = metal. Ubieram się tak, jak jest mi wygodnie. Znajomy chodził w szerokich spodniach z krokiem w łydkach i workowatych bluzach hokejowych = rap? Nie, Iron Maiden.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
              Ubiór to nie plakietka na czoło. Noszę poszarpane bojówki, glany i skórę = metal. Ubieram się tak, jak jest mi wygodnie. Znajomy chodził w szerokich spodniach z krokiem w łydkach i workowatych bluzach hokejowych = rap? Nie, Iron Maiden.
              Albo Fred Durst :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                To chyba normalne.
                Szerokie spodnie i bluza-Skate
                Długie włosy i skura-Metal
                Łysy i rury-Punk
                Dready-Rasta
                ...
                etc.etc.i tego nie zmienisz tak już jest. Każdy ocenia najpierw po wyglądzie bo to pierwsze co wiemy o danej osobie. Podobnie jak Toyo może być satanistą tak mnie wszędzie wypytują czy mam coś odsprzedać i czy włosy się myje.

Komentarz

tak mnie wszędzie wypytują czy mam coś odsprzedać i czy włosy się myje.
                  Te, właśnie..
                  Masz coś odsprzedać ? :mrgreen:

Komentarz

no to w koncu ja i moja byla kochanka...

tu juz bez kochanki

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Piękna maszyna. Kolor, felgi...tylko tego za kółkiem trzeba by zmienić i posadzić tam mnie :mrgreen:

Komentarz

Whuuu dobrze,że na drugiej focie nie ujrzałem 3 równoległych pasków na spodniach :mrgreen: BeMa zacna :wink:

Komentarz

Oraz polówki w paski.
                          Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Wiedziałem że ten Hel kogoś mi przypomina

Komentarz

Bosu mafii z wołomina
                              Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Ten błysk w oku mnie przeraża

Komentarz

Pracuję...
                                X