Czemu zawsze sie tak chowacie.Witek i Szymoniec szczegolnie.Iakurat zawsze musi to byc lusterko? Jak chcesz zrobic zdjecie samochodu to prosze inny dzial.Aha,Witek co to za Lamborghini i Dżag na twoim fotosiku?Ty to robiles na jakiejs wystawie czy co?Chyba go masz zamiar kupic bo zrobiles nr.VIN :mrgreen:
Witek co to za Lamborghini i Dżag na twoim fotosiku?Ty to robiles na jakiejs wystawie czy co?
Ta "wystawa" to parking przed salonem "Karlik" w Poznaniu przy dawniejszej ulicy Majakowskiego :wink:
Lambo Stoi tam już od dłużeszego czasu :wink: A Jaguar Stoi bo "Karlik" to salon między innym Jaguara :wink:
No to pora na mnie, upubliczniam się bo miło jest wiedzieć z kim ma się do czynienia , zwłaszcza że wiąże nas jedna pasja.
Szału nie ma ale jestem.
No własnie . . . . . ZOSTAW MOJE FERRARI :mrgreen:
BTW. Wczoraj około 16:30 widziałem jak przejeżdzał przez Grunwaldzką :wink: I uwierz Mi, temu gościowi nie byłoby do śmiechu gdyby zobaczył to zdjęcie :mrgreen:
Witek, a ta ręka na zdjęciu to napewno własciciela, chyba chce Cię złapac bo się boi że lusterku urwiesz
Hehe :mrgreen: Tak gwoli ścisłości wyjaśnie, że to ręką mojego kolegi, który chciał mi popsuc wszytkie foty
No własnie . . . . . ZOSTAW MOJE FERRARI :mrgreen:
BTW. Wczoraj około 16:30 widziałem jak przejeżdzał przez Grunwaldzką :wink: I uwierz Mi, temu gościowi nie byłoby do śmiechu gdyby zobaczył to zdjęcie :mrgreen:
A jeszcze gorzej by było gdyby widział co się działo przy jego wozie Jak tylko moi koledzy zobaczyli to auto zaczęły sie krzyki, obmacywanie i ustawianie się do fotek... wszystko ze strony moich kolegów
Hmm, więc pora się ujawnić, co prawda nie mam aktualnego zdjęcia, a to jest z ostatnich wakacji, ale zawsze coś :wink:
W najbliższym czasie zrobię jakieś fotki to wrzucę coś, bo aktualnie muszę do fryzjera się przejść :wink:
Więc od razu mówię, Ja ładny nie jestem i za popękane matryce nie odpowiadam :wink:
Zdjęcie było i się skończyło !
I tutaj zagadka, Kto jest w stanie zgadnąć co to za samochód w którym siedzę ? Nie będzie łatwo :wink:
Komentarz