Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Zamieszczone przez cichy45
    A mi dostarczyli w końcu tego GTX'a. Normalnie zaraz jak meble będą powstawiane z powrotem na swoich miejscach to go montuję

@Quattro

Ja czekam kiedy będzie GT2 na PSS i wtedy może wypróbuję ten wynalazek Sony, czyli ładowanie konta PSN przez karty. Coś ala doładowanie telefonu :wink:
    no właśnie, jak to wygląda to kupowanie przez PSStore? chciałem sobie specacta do BFBC2 kupić, ale nie orientuje sie w tym

a gt2 kiedy będzie?
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

A ja z kolei Portala, wspominałem znajomemu, że chce kupić, on dostał klucz za śledzenie kanału Nvidii na Blipie, a że już jednego miał, to mi dał.
      1+1=10

Komentarz

No, wrąbałem tego GTX'a i zasiłkę Be quiet! i jak pierwszy raz odpaliłem kompa to myślałem że żadne wiatraczki się nie kręcą Ten stary gts + zasilacz to były takie wyjce, że wieczorem to praktycznie można by chatę obudzić Mam zamiar jeszcze trochę zmodować obudowę coby z miejsca na tylni wentylator wyciąć siatkę i zmniejszyć turbulencje powietrza.

Komentarz

Mam tą karte na 100 zł, wygląda to normalnie. Jakby masz na koncie 100 zl i sobie płacisz za to i pobierasz. A ja nie wydaje nic hajsu z tego bo czekam do GT5 i aut dodatkowych na psn. :wink:

Komentarz

Jak kupisz edycję kolekcjonerską to będziesz miał 4 modele "za darmo"

@Witek Enzo
            No niestety nie wiadomo kiedy GT2 będzie. Na razie dodali moto Toon GP czy cuś o takim tytule.

Komentarz

100ml, 134 zł

16zł

Komentarz

Toshiba Satelite L505D

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netboo ... content_3c
                Procesor AMD® Turion™ II 2,2 GHz
                Model procesora M500
                Pamięć podręczna CACHE 1 MB
                Ekran 15,6'', WXGA 1366 x 768 (16:9)
                Pamięć RAM 4 GB, DDR2 800 MHz
                Dysk twardy 500 GB, SATA
                Model karty graficznej Radeon HD4650
                2300 zł, troche się grzeje, głośniki nadają się tylko do odtwarzania dźwięków systemowych i tylko 2 wejścia usb, ale jestem zadowolony, bo cena w porównaniu z parametrami jest dość niska. Na studia będzie w sam raz :mrgreen:

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                Jabol punk!

Komentarz

@Up, super, za takie pieniądze sam bym się skusił. Planowałem sam kupić laptopa, ale raczej skusze się na PS3...

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                    @Up, super, za takie pieniądze sam bym się skusił. Planowałem sam kupić laptopa, ale raczej skusze się na PS3...
                    ...i GT5 oczywiście

Komentarz

Yamaha Aerox :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
                        Yamaha Aerox :mrgreen:
                        Trafny wybór A nie jakaś chińska kosiarka z marketu :mrgreen:

Komentarz

Sniper: Ghost Warrior.

Ludzie bardziej interesujący się grami z pewnością wiedzą, że jest to pierwsza "większa" gra City Interactive, a nie syf z kiosku za 20zł. Recenzje są skrajnie różne - za granicą ktoś dał 2/10 (grubo przesadzone), zas niektórzy 8/10 (również przesadzone w drugą stronę ).

Cóż, kampania wystarczy na 5godzin. Nic dziwnego, gry są coraz krótsze. Ale powiem Wam, że naprawdę świetnie się przy niej bawiłem - co przy rodzimej grze jest sporym osiągnięciem pomijając kilka wyjątków. Grze czasem zdarzą się troche irytujące błędy jak chociażby niewidoczne ściany - ale generalnie jest w porządku, a bawienie się w snajpera sprawia sporą przyjemność i biorąc pod uwagę całokształt dałbym 7/10 . Dodatkowo gra jest dosyć tania - 80zł PC, 120zł X360. Posiadacze PS3 niestety nie pograją :wink:
                          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Do tego Levi'sy 501 i takie tam jeszcze pierdoły

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                              Sniper: Ghost Warrior.
                              Tu-był-obrazek

Ludzie bardziej interesujący się grami z pewnością wiedzą, że jest to pierwsza "większa" gra City Interactive, a nie syf z kiosku za 20zł. Recenzje są skrajnie różne - za granicą ktoś dał 2/10 (grubo przesadzone), zas niektórzy 8/10 (również przesadzone w drugą stronę ).

Cóż, kampania wystarczy na 5godzin. Nic dziwnego, gry są coraz krótsze. Ale powiem Wam, że naprawdę świetnie się przy niej bawiłem - co przy rodzimej grze jest sporym osiągnięciem pomijając kilka wyjątków. Grze czasem zdarzą się troche irytujące błędy jak chociażby niewidoczne ściany - ale generalnie jest w porządku, a bawienie się w snajpera sprawia sporą przyjemność i biorąc pod uwagę całokształt dałbym 7/10 . Dodatkowo gra jest dosyć tania - 80zł PC, 120zł X360. Posiadacze PS3 niestety nie pograją :wink:
                              Ja bym dał 5/10. Co z tego, że to polska gra, od CI, skoro jest na tyle wkurzająca, że wywaliłem ją w połowie gry?
                              1+1=10

Komentarz

kurna ignac8 1+1=10 dlaczego

Komentarz

PracujÄ™...
                                X