Najwygodniejsze pady na świecie, nie wiem czy sobie do BFa nie kupić xklockowego bo aktualnie używam od PS3. W sumie fajnie można wykorzystać żyroskopy pada do sterowania samolotami czy heli.
Ja bym nigdy tego nie używał. Miałem w rękach i tego wielkiego baloniastego i nowego mniejszego, na wszystkich mam wrażenie pokracznie ułożonych rąk, IMO niewygodne.
średniowygodne to są te od ps'a,. Klockowe przez wielu uznawane sa za najwygodneijsze pady i sam tak uważam, a Ci co trzymali przez chwile wielkiego balona ........... :mrgreen: zresztą każdy ma inny gust, faktycznie xboxowe pady są do męskich dłoni
Jak dla mnie ułożenie gałek jest nienaturalne jakby dla gracza z okrągłymi papierami i paszportem polsatu,ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia Osobiście nie mam zastrzeżeń do pada PS3 i nie uważam,że jest za mały.Chyba,że ktoś ma zmutowane łapy
Nie miałeś czasami wcześniej modelu 367/377? Jeśli tak, to czy zauważalna jest różnica?
Wcześniej miałem Aero 5.1, jedne z pierwszych słuchawek tego typu na rynku, ale już po kilku latach sie wysłużyły. Te są mega bombastik fantastik, dzwięk jest o niebo lepszy nież w aero5.1
Komentarz