Siemka.
Ja mam 17 lat i pykam w GT coś koło 10 lat.
Stycznosc mialem z GT1 GT2 i GT4, nie wiem czemu ominołem GT3 ... =/
18 stuknie 2 czerwca 2008 roku xD
Ja jestem Adrian ,nick "Wilku" , gram w gran turismo 1 przez 7 LAT z haczykiem ,mam juz pewne doswiadczenie i chyba kazdy samochod przejechalem w tej czesci gran turismo ,takze cos wiem ,a nawet mam prosbe zna ktos metode na wszystkie samochody zeby wywijali szybie czasy bo zazwyczaj mam tak ze jest ok ,ale jakby da rade cos z niego wiecej ale nieda sie ,wycisnac z tego samochodu ,coz prosze o settingi/setupy do samochodow jak ktos ma oczywiscie do GRAN TURISMO 1! Czekam ,moze zaloze cos na ten temat.
rocznik 93, grałem od 8 roku życia na kafejce z konsolami w GT2 i potem w GT3 (na kafejce tyle kasy przepuściłem że mógł bym sobie PSX-a kupić, ale na szczęście kafejkę zamknęli jak miałem 11lat bo bym jeszcze więcej kasy przehulał ) a w styczniu 2006 miałem już swoją konsole i GT1 ale niedawno pożyczyłem płytkę dla kolegi a on mi ją porysował, a teraz gram na emulatorze w GT2 i już mam plany na zakup PS2 i GT4 i jakąś dobrą kierownice a za rok to może już PS3, a pierwszy moja gra to mario na pegazusa, grałem w niego jak miałem 5 lat
heh...to nie byłby głupi pomysł na biznes...3-4 sofy, tyle LCD 32cali ps2, jakiś barek z przekąskami i z czymś do picia. Raz w tygodniu jakieś osiedlowe zawody i tłumy gwarantowane :mrgreen:
Komentarz