Sprzedam PS2 Slim nie przerabiana w zestawie:
+2 pady, oryginalny i Hama
+karta pamięci 16Mb (w tym save z GT4 100% i wszystkie złote licencje )
Gry:
-GT 4 (stan taki se, ale działa)
-Tekken 5
-Call off duty 3
-Ratchet Gladiator
-Tony Hawk America's wasteland
-Juiced
-WRC 4
-24 godziny (po polsku)
-Midnight Dub Edition remix
-Brave
-Juiced
-Need for speed (nie działa, ale po regeneracji lub innych czarodziejskich sztuczkach załapie)
-Brother in Arms.
-Płyta z grami demo i materiałami promocyjnymi.
oraz pudełko oryginalne, instrukcja obsługi, kable.
Oraz mam do sprzedania telefon komórkowy Nokia E50 w zestawie:
Telefon w stanie średnim (obudowa do wymiany, porysowana), ale za to temat graficzny identyczny jak w Nokii 5800xpress music, program do wyłączania polskich znaków w sms'ach, powiększania czcionki, eksplorator plików systemowych oraz auto blokada klawiatury (oryginalna nie miała tych funkcji), do tego kara pamięci 1GB, słuchawki, pudełko, kabel usb, soft, ładowarka, zwłoki drugiej noki E50 (wyświetlacz, klawisze nie działają, ale po podłączeniu do kompa działa :mrgreen:
Zainteresowani: składajcie oferty, możemy się dogadać :wink:
Mam na sprzedaż PSP'ka pink z softem 5.00 m33-4, kartą oryginał sony 2gb, kablem usb, ładowarką i pudełkiem. Konsola w stanie idealnym dosłownie, czyta wszystkie umd'ki, gry chodza bez najmniejszych zacięć itp itd. Gran turismo portable jest na prawde dobre Oferty na pw - co do ceny, się dogadamy.
Komplet czyli bluza ze zdjęć 1 i 2 + spodnie ze zdjęcia 3. Nowy, Nike, na osobę o wzroście 178 cm (myślę, że tolerancja +/- 5 cm) Cena nowego w sklepie to 219 zł, moja cena to 130 zł
Komentarz