Panowie właśnie wróciłem z rajdu. Super impreza, szybkie auta i gwiazdy wyścigów min. Kuzaj,Hołowczyc,Kajetanowicz i wiele innych znakomitości.
Polecam każdemu bo jest na co popatrzeć,prędkość i ryk silników (evo,Subaru,Hondy...ach)
Podzielę się z wami kilkoma fotami i filmikami.
Będę dodawał co jakiś czas kilka bo sporo tego jest :mrgreen: Hołowczyc
Jak się bawić to się bawić drzwi wyyebać okno wstawić,a jaaaaak
Nom fotek i filmików będzie więcej. Tylko w najbliższym czasie bo sporo tego jest.
Zapraszam do oglądania
tylko pamiętaj o bezpieczeństwie....szybko jeżdżące samochodziki to nie zabawki. :wink:
Nie ucz ojca dzieci robić :wink:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tu pozytywny a zarazem zabawny motyw z rajdu. Coś dla Serwera :mrgreen: Prawie jak Subaru :wink:
(sory za jakość)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Miałem jeszcze jak startował i wchodził w zakręt nagrywane moim telefonem ale gdzieś mi zginęły. Chyba przypadkowo usunąłem. Ale może jeszcze gdzieś zdobędę
Powiem szczerze że nie wiem. Ale z tego co się dowiedziałem to startowały seryjne auta z wyścigowymi przeróbkami.
Mam na myśli to że można było dokonywać tylko określonych w przepisach przeróbek.Silniki poza dozwolonymi do tuningu częściami miały być nie tknięte. Jedno jest pewne ten maluch brzmiał i jeździł zupełnie inaczej niż jego udomowione odpowiedniki :mrgreen:
W zeszłym roku jak byłem na Karowej to jak takie Malacze atakowały ślimak pod górę to wyglądało, że jadą szybciej niż różne mocniejsze wynalazki (a może to z górki było? - w każdym razie szły ostro)
Komentarz