JDM-Japan Domestic Market czyli są to wszystkie samochody japońskie sprzedawane na rynku wewnętrznym czyli nawet można by stwierdzic iż JDM jest nawet seryjna Toyota Vitz :wink:
JDM to skrót od Japan Domestic Market, czyli Rodzimy Rynek Japonii. W praktyce oznacza to, ze auto lub jego część zamienna jest JDM jeżeli pochodzi z Japonii i jest przeznaczona wyłącznie na japoński rynek
JDM to skrót od Japan Domestic Market, czyli Rodzimy Rynek Japonii. W praktyce oznacza to, ze auto lub jego część zamienna jest JDM jeżeli pochodzi z Japonii i jest przeznaczona wyłącznie na japoński rynek
Czyli mam rację :wink: Polska wódka jest PDM bo jest dla polaków hehe
sorry ze wam przeszkadzam w konwersacji ale to mial byc temat w ktorym wklejacie glownie fotki aut ktore sie wam podobaja. A na razie to sa prowadzone inteligentne konwersacje. Postarajcie sie troche...
no Kamil 12 maasz racje ale chodzilo mi bardziej o to zeby bylo wiecej fotek niz tekstu.... Ale jak chcecie sobie pogadac no bedziemy gadac. To jest jakby nie bylo forum.
Dlatego ja tez cos wrzuce:
Czyzby ten temat umarl?? Ludzie nie wierze ze nikt na forum nie chce sie wypowiedziec na temat tuningu...
Najlepiej stuningowany Golf?To na świecie chyba nie ma fajnie stuningowanego Golfa Nie no,może mówię tak przez to,że niezbyt podoba mi się styl tego tuningu...
Nie no musze Ci powiedziec ze ten Golf jest naprawde kozak ale jakos mnie narazie nie stac a poza tym wole sam doprowadzic autko do takiego stanu wieksza satysfakcja Ale to nie zmienia faktu ze jest piekny
Komentarz