Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Prawko na 16

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Prawko na 16

Bez przesady,mówił w przenośni. :wink:
    GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

bo trzeba byc kompletnym bezmózgiem żeby myślec że jesli wjedzie się w coś to nic się nie stanie.
      A mało to jest takich ludzi bez wyobraźni? Wydaje mi się, że mysi miał na myśli to, że niektórzy mówią sobie: "w grze się udało to i tu się uda..."

Komentarz

No właśnie mówiłem w przenośni, a PP89 napisał dokładnie to o co mi chodziło :wink:

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
        Za szyjke mocno chwyć i napij się!
        Jabol punk!

Komentarz

Hmm, druga rzecz to działanie filmów na młodych kierowców.....bo są też przypadki "ludzi" którzy po obejrzeniu F&F myślą, że pożyczonym Lanosem ojca są w stanie być Szybkimi w Wściekłymi i często to się kończy tragicznie...
          Po prostu trzeba widzieć różnicę pomiędzy fikcją a rzeczywistością, jeśli ktoś tego nie widzi, powinien udać się do odpowiedniego specjalisty...

Pozdrawiam

Komentarz

Jeśli wiemy kiedy możemy pogonic auto to nie ma przeszkód, ale musimy byc tego pewni. Na autostradzie pod Frankfurtem o 3 nad ranem można i poleciec swoje(mój wynik to 245km/h Omegą 2.5 V6, że tz się nie rozpadła krowa )

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
              mój wynik to 245km/h Omegą 2.5 V6
              245km/h Omegą ? Tym 170-konnym kombi ? Wydaje mi się, że licznikowe...

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                mój wynik to 245km/h Omegą 2.5 V6
                245km/h Omegą ? Tym 170-konnym kombi ? Wydaje mi się, że licznikowe...

Pozdrawiam
                Passat VR 6 174KM poleci 250km/h. Wiele firm zaniża parametry techniczne, prędkośc prawie zawsze, moc to nagminnie grupa VAG. Sorry za OT.

Komentarz

Mlody, nie mlody i tak musi sprawdzic jak to jest. Za moich czasow samochody jezdzily nieco wolniej i moze dlatego jeszcze zyje 180km/h fiatem 125p rocznik '72 - uczucie pikne ale raz wystarczylo, przezylem. Chyba niezaleznie od wieku trzeba przejsc pewien okres "dzika"... Sprawdzic ile tak naprawde prawdziwy samochod rozni sie od wirtualnego. Po za tym pozostaje glupota ktora wielu ludziom wcale z wiekiem nie mija. I mam wrazenie ze to zjawisko sie nasila... Tego nie da sie uniknac stosujac przepisy - w koncu ci ktorzy koncza w rowie przewaznie ich nie przestrzegaja. Wiadomo ze im mlodsze tym generalnie glupsze ale jaka to roznica czy 16 czy 18? To mija dopiero po 20 a niektorym grubo po..

Pedal w podlodze to marzenie wiekszosci mlodych kierowcow. Moi rowiesnicy mieli do dyspozycji 24-80KM - mozna poszalec ale byla pewna granica ktorej nie mozna bylo przekroczyc nawet jesli by sie chcialo (a zawsze sie chcialo). Dzis latwiej dorwac samochod ktorego moc jest po prostu niebezpieczna dla niedoswiadczonego kierowcy. Albo doswiadczonego w NFS... Nie ma na to rady. Pokora przychodzi z czasem.
                  maruda
                  A-spec 17,839 km

Komentarz

Największą głupotą jest połączenie alkoholu i jazdy samochodem. Tak ogólnie to ja zacząłem jeździć w wieku chyba 14 lat. Jak na razie jeździłem autem mającym około 200 koni w napędzie na tył - BMW E30 Co prawda jechałem tylko kawałek, ale w wakacje mam nadzieje zasiądę przy 310 konnym aucie i wtedy się okaże jak sobie radzę. Myślę, że ważniejszy jest rozsądek niż KM pod maską bo nawet byle czym można spowodować wypadek.

Moderator Serwer

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                      Największą głupotą jest połączenie alkoholu i jazdy samochodem. Tak ogólnie to ja zacząłem jeździć w wieku chyba 14 lat. Jak na razie jeździłem autem mającym około 200 koni w napędzie na tył - BMW E30 Co prawda jechałem tylko kawałek, ale w wakacje mam nadzieje zasiądę przy 310 konnym aucie i wtedy się okaże jak sobie radzę. Myślę, że ważniejszy jest rozsądek niż KM pod maską bo nawet byle czym można spowodować wypadek.

Moderator Serwer
                      Do alkoholu dodaj jeszcze dragi.

Komentarz

Oczywiste. Wszystkie środki odurzające.

Moderator Serwer

Komentarz

To wiadome.Najczęściej tacy jadący po pijaku to ludzkie wraki.

Jeśli wiemy kiedy możemy pogonic auto to nie ma przeszkód, ale musimy byc tego pewni. Na autostradzie pod Frankfurtem o 3 nad ranem można i poleciec swoje(mój wynik to 245km/h Omegą 2.5 V6, że tz się nie rozpadła krowa )
                          Twoja Omega Kyjgel nie pojechałaby 245 km/h to jest niemożliwe i mam na to dowód.Mój tata miał kilka miesięcy teamu identyczną V6 2,2 170 koni kombi Omegę (tak!coż za zbieg okolicznośći) i powiem ci że nawet 220 nie wybiło na liczniku,a autem telepało,rzucało jak cholera.Potem próbowaliśmy jeszcze parę razy i nie wyciągnie więcej. :wink:
                          Nawet niepamiętam ale na liczniku nawet chyba tyle nie ma (240 albo 260 bo niepamiętam poprostu )

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
                            Mój tata miał kilka miesięcy teamu identyczną V6 2,2 170 koni kombi Omegę
                            Ale 170-konna V6'stka to nie było 2,2 tylko 2,5 z tego co się orientuję, a przynajmniej w przypadku Omegi B :wink:
                            Zamieszczone przez Jimmy
                            a autem telepało,rzucało jak cholera
                            Luzy w przekładni kierowniczej i bijące łożyska to inna sprawa :wink: Jeśli samochód jest okej, to nawet przy maksymalnych prędkościach nie pojawiają się "rezonansy".....no chyba, że jakiś mocno pobity był
                            Zamieszczone przez Jimmy
                            Nawet niepamiętam ale na liczniku nawet chyba tyle nie ma (240 albo 260 bo niepamiętam poprostu )
                            Opel zawsze lubił sobie zawyżyć :wink: Zresztą nie tylko Opel...

Pozdrawiam

Komentarz

Zapraszam do Moje auto i nie róbmy tu OT

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                                Ale 170-konna V6'stka to nie było 2,2 tylko 2,5 z tego co się orientuję, a przynajmniej w przypadku Omegi B
                                Możliwe,to było pół roku temu. :wink:
                                Zamieszczone przez Lukas
                                Luzy w przekładni kierowniczej i bijące łożyska to inna sprawa Jeśli samochód jest okej, to nawet przy maksymalnych prędkościach nie pojawiają się "rezonansy".....no chyba, że jakiś mocno pobity był
                                Mówiłem o garbach na drodze,to nie przez samochód,gdy jedziesz 60 nic nie czujesz ale nawet w porszaku jadąc 200 km/h po takim czymś walił byś głową o podsufitkę.
                                Zamieszczone przez Lukas
                                Opel zawsze lubił sobie zawyżyć Zresztą nie tylko Opel...
                                Oooo tak... :wink: To nie Ferrari czy Porsche.

Komentarz

Pracuję...
                                X