Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Spotting
Zwiń
X
-
Re: Spotting
Poznań, 25.04.2009.
W sumie za dużo dzisiaj nie fociłem, ale coś tam zawsze jest...
GT Speed:
Challenger ():
Dżaguar EksKejArr:
W115:
Prosiaczki:
No i na koniec zostawiłem tą "większą" sesję...Mustang z '73:
Auto:
Wnętrze:
Serce:
Detale:
Odjazd:
Rocznik '73, silnik 2300ccm, wewnątrz kilka nieoryginalnych gadżetów, ale ten styl...bezcenny!
Właściciel ma w posiadaniu jeszcze inny samochód...mianowicie...Forda Ranchero GT! Zdjęcia wkrótce... :wink:
Najlepszy był jednak tekst znajomego ownera tego 'Stanga': "[...]Takim samochodem Elvis Presley wyrywał panienki...i pod koniec randki zaliczał na tylnym siedzeniu.[...]"
Miłego oglądania!
Komentarz
-
Zdjęcia Challengera i Mustanga przepiękneMożna w nie patrzeć bez końca...
Jednak nie zapomnę gdy pierwszy raz na własne oczy widziałem Oryginalnego Challengera z 70" i usłyszałem pomruk jego silnika... Stałem osłupiały z aparatem w ręce przez 10min zanim zacząłem robić zdjęcia...Mam gdzieś nagrany filmik z dźwiękiem jego silnika... Poszukam i wrzucę na YT...
Jeszcze raz gratuluję sesji
Komentarz
-
Zamieszczone przez BiesiadnikZdjęcia Challengera i Mustanga przepiękneMożna w nie patrzeć bez końca...
Zamieszczone przez BiesiadnikJednak nie zapomnę gdy pierwszy raz na własne oczy widziałem Oryginalnego Challengera z 70" i usłyszałem pomruk jego silnika...
Zamieszczone przez BiesiadnikJeszcze raz gratuluję sesji
Komentarz
-
Zamieszczone przez LukasDzięki. Ale masz na myśli zdjęcia jako fotografię....? Czy samochody które na tych fotografiach są...? :wink:Ale nawet najpiękniejsze auto źle sfotografowane traci swój urok :wink: Ująłeś wszystko to, co w tych samochodach najlepsze...
Komentarz
Komentarz