A myślisz, że jak przekroczysz próg Poznania to od razu witają Cie Lambo?
Żeby zobaczyc takie auto trzeba się postarac, albo po prostu miec szczęście
Zresztą sam powiedziałeś, że widujesz Ferrari - a to auto raczej nie jest spotykane na codzień
Warszawa, jak to stolica, lideruje wśród miast jeśli chodzi o egzotyki. No dobra, Wrocław jest z nią na równi. Ale PO przegrywa :mrgreen:
No całkiem fajne samochody, u mnie w miasteczku <100k ludzików nie ma za bardzo egzotyków, tutaj za egzotyk robi 350z, czy impreza jakaś. Chociaż zdarza się zobaczyć jakieś porsche, kilka lat temu jak był gumball bodajże to przez moje miasto jechały ferrary i lamba i temu podobne sprzęty. Witek widze, że mieszkasz w Koninie - w wakacje będe mieszkał w Kaliszu, można się zgadać na jakieś piwo xD
Tzn części były oryginalne TRD, we wnętrzu też :wink: Ale z silnikiem to to raczej nie miało za dużo robionego :wink: Tarcze seryjne... :wink: Ogólnie niezły... Ale trochę za dużo nalepek ma jak dla mnie
Powinna mieć tylko małą naklejke nad progiem TRD i by wystarczyło, ważne żeby podzespoł były TRD : ) Tak btw. to u mnie w mieście jeździ Toyota Tundra TRD silnik coś sporo ponad 4 litry
Komentarz