Rozumiem nie złuzyty mysleniem czyli ze nie mysle i cały czas mam nowy nie zuzyty mózg. Czyli jak chcem pomyslec co mi sie zadko zdarza to wtedy szybko mysle.A jak jade autem to o czym mam myslec. Jest tylko JA, DROGA i PEDAŁGAZU NA PODŁODZE. A inni mają uwazac na pirata drogowego a nie na odwrót.A Piesi to tak jest : Jak zucisz pieszym w samochód to nic samochodowi nie bedzie a jak wrzucisz samochodem w pieszego to pieszy zabity czyli pieszy ma uwazac na przejsciu dla pieszych a nie kierowca.
Rozumiem nie złuzyty mysleniem czyli ze nie mysle i cały czas mam nowy nie zuzyty mózg. Czyli jak chcem pomyslec co mi sie zadko zdarza to wtedy szybko mysle.A jak jade autem to o czym mam myslec. Jest tylko JA, DROGA i PEDAŁGAZU NA PODŁODZE. A inni mają uwazac na pirata drogowego a nie na odwrót.A Piesi to tak jest : Jak zucisz pieszym w samochód to nic samochodowi nie bedzie a jak wrzucisz samochodem w pieszego to pieszy zabity czyli pieszy ma uwazac na przejsciu dla pieszych a nie kierowca.
To co tu napisałeś to przechodzi moje najśmielsze pojęcie o ludzkiej głupocie.
JA, DROGA i PEDAŁGAZU NA PODŁODZE- chyba Ty i Twój zjebany łep
Co za idiota... Może odwiedzimy go w tej wiosce? Na pewno będzie palić gumę pod spożywczym to mu nakopiemy Może wtedy mu się coś poustawia w tym pustym łbie.
Nie co ty to nie ja.Ale dzięki za ostrzezenie. A mocno była roztrzaskana? Bo ja mam 2 poduszki powietrzne tylko pierdzielic mnie, jakby samochód sie rozbił i ja bym żył to ojciec by sie do mnie nie odezwał do konca życia.
Komentarz