Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Probem Silnik

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Probem Silnik

Dobra nie obrażajcie się nawzajem. I tak wiemy kto ma nasrane we łbie. Niech kolega lepiej się wyloguje z tego forum. Jak się tatuś dowie to mu ostro wpierdoli

Komentarz

No gangster xD HAHAAHAHA GUGUGUGUG HAHHAA

JAK JEDZIESZ ZAWSZE PEŁNA PIZDA!!!!!!!!!!! I NIE PATRZ CZY IDZIE BABCIA CZYJEDZIE POLICJA PO POPROSTU NOGA NA ZIEMIE!!!!!!!!
      Lukas i dredy to pedały xD HAHAAAHA

Komentarz

Siedź cicho mimo że jestem młodszy zrobię z tobą tak.

A koledzy z forum pomogą
        I nie pisz już więcej .

Komentarz

Dobra nie pisze wiecej.

WYJEBCIE TEN TEMAT!!!!!!!!! BO JA NIE MOGE I CHUJ NIE MA GO TU BYC!!!!!!! JUZ POMAŁU TRZEZWIEJE I NIE BEdE PISAŁ GŁUPOT. SORRY ZE PISAŁEM I OBRAZAŁEM LUDZI!!!!

Komentarz

Zamieszczone przez DLX
            Dobra nie pisze wiecej.

WYJEBCIE TEN TEMAT!!!!!!!!! BO JA NIE MOGE I CHUJ NIE MA GO TU BYC!!!!!!! JUZ POMAŁU TRZEZWIEJE I NIE BEdE PISAŁ GŁUPOT. SORRY ZE PISAŁEM I OBRAZAŁEM LUDZI!!!!
            Jedyne co możesz teraz zrobić to albo popełnić samobójstwo albo czekać aż sam sie rozwalisz autem (na jedno wychodzi)

Jedyna rada zmądrzej i przestań tak jeździć ...ale czego tu wymagać jak starego miałeś równie głupiego.

Komentarz

Coś przegapiłem ?

DLX - Drogie dziecko, nie ma już znaczenia czy będziesz pisać głupoty czy nie, bo złamałeś regulamin tego forum, w tym temacie tyle razy, że na pewno dostaniesz MAX'a :wink: Teraz tylko czekać na któregoś z modów...

A jedyne auto "do zapierdal,ania po mieście" jakie przychodzi mi na myśl w tym momencie to Hot Wheels....za te 6.99 zł będziesz miał emocję jak nigdy....

Pozdrawiam

Komentarz

Wez ty kurwa lukas spierdalaj bo wkurwiasz taki mocarz jestes to chodz na wyscig.Widac ze kupujesz hot wheels bo nawet cene znasz ZAJEBISTE SĄ NIE!!!!!!!

Komentarz

Zamieszczone przez DLX
                  Wez ty kurwa lukas spierdalaj bo wkurwiasz taki mocarz jestes to chodz na wyscig.Widac ze kupujesz hot wheels bo nawet cene znasz ZAJEBISTE SĄ NIE!!!!!!!
                  Wyścig ? Chyba deskorolką.....podobnie jak i Ty, prawa jazdy nie posiadam, różnica pomiędzy nami jest taka, że ja prędzej czy później je dostanę a Ciebie prędzej czy później ktoś zastrzeli :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez DLX
                    Najpierw naucz się zmieniać biegi synuś. Zanim kogoś wyzwiesz na "wyścig"

PS:skoro uwielbiasz filmy szybcy i wściekli i wychowałeś się na need for speedzie to co TY robisz na TYM forum?

Komentarz

To jak ? Ścigamy się ?

Wybierz pojazd:
                      Wersja damska
                      Wersja męska

Ścigamy się o wozy czy o szacunek ?

Pozdrawiam

Komentarz

Fajna fura lukas! Niestety z moim reno 100KM bys przegrał. Ale na pocieszenie ci powiem ze masz dobry tuning.

Komentarz

Reno 100KM Buhahahahahahahahaha Jesteś koleś żałosny. Ziomek powinien dostać bana

Komentarz

O 100KM za dużo...

Pozdrawiam

Komentarz

i myslisz ze jak jechales 160 na godzine to jestes fajny? Ja jechalem 180 swoim vw polo i osiagnolem taka predkosc na swoim podworku pomijajac fakt ze samochod stal na pustakach bo z ojcem zimowki zakladalismy :mrgreen: moze ty tez cos pominoles . znam jednego takiego kozka jak ty kozaczyl dopóki nie sciol latartni focusem ojca. Zabijesz siebie chuj z tobą, gorzej jak skrzywdzisz lub zabijesz niewinna osobe . Mowisz ze samochod za 45tys nie byl drogi, znam wiele osob ktore kupia sobie malucha za tysiac i ciesza sie jak dzieci bo kupily sobie samochod.
                              Zamieszczone przez DLX
                              Nie chcecie wieżyc to nie mam wam filmik nakrecic???!!!!!! Wiadomo nic nie mozna napisac bo sie smieją zamiast gratulowac ze jezdze bez przepisów a na to liczyłem a wyzachowujecie sie jakby wasi rodzice pracowali w policji. dlaczego nie wiezycie ze w miescie mozna 150km/h pojechac? Ulica westerplatte ma z 3 km i są 2 pasy ruchu w jedna strone i DA SIE. Z fotoradarami czemu nie wiezycie? Podjechalismy i zamalowalismy i odjechalismy.JA mam kumpli co mają fajne fury z zewnetrzmym tunigiem. ALE WIADOMO CZEGO BYM NIE NAPISAŁ ZARAZ WYSMIEWACIE I NIE WIEZYCIE MI!!!!!!
                              a czego ci tu gratulowac jesli glupoty to prosze bardzo gratulacje A apropo mam pytnie czy czasami twoja thalia nie ma 98 KM bo cos mi sie tak wydaje. Chciales wyzwac Lukasa na wyscig ciezko sie chyba sciga na spalonym sprzegle no nie ale to chyba nie przeszkodzi Ci chyba zmienic bieg w ciagu 1 sekundy tak
                              Zamieszczone przez DLX
                              jak Brajan bieg wrzuca.
                              w za szybcy za wsciekli

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                              Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                              Jabol punk!

Komentarz

Zamieszczone przez DLX
                                Fajna fura lukas! Niestety z moim reno 100KM bys przegrał. Ale na pocieszenie ci powiem ze masz dobry tuning.
                                Ale TY jesteś kurewsko głupi...szkoda że Cie stara przy porodzie kolanami nie udusiła. Weź stary jak masz pisać takie farmazony to znajdź sobie inne forum bo tu się z Ciebie wszyscy śmieją.

PS:Czuje że jak wróci Serwer to za ten wątek posypie się nam dużo Warnów (mi na pewno :mrgreen: )

Komentarz

Pracuję...
                                X