Przedstawiam wam najwyższego Hummera w Polsce który przez jakiś czas gościł na moim "zmotoryzowanym" podwórku.Gdy tylko się tu pojawił zaczęło się straszne zamieszanie.Mieliśmy bardzo dużą ilość propozycji reklamowych m.in. miał reklamować m.in. papierosy krol sobieskiego oraz hotel i takie tam a co najfajniejsze,dostaliśmy propozycję Dody!!
Tak,raz w miesiący wożenie jaj na jakieś koncerty.
Jazda tym Hummerem jest nie do opisania,ma podwójne turbo i moc już teraz ponad 540 km,opony są wyższe niż zwykły samochód a do wejścia ma być zamontowana nowa większa drabinka bo schodki które miał są za małe, i tak trzeba się spinać
.Po 4 amortyzatory na jedno koło,gazowe czy coś,i co mnie strasznie śmieszy,ma chyba 6 pilotów do obsługi wnętrza.Wzmacniacze i sprzęt audio video dvd firmy Alpine,radio CB, 4 ekrany i duuużo innych gadżetów.Jak już mówiłem ten Hummerek jest najwyższy w całej Polsce i chyba lepszego wyposażenia nie ma żaden.A teraz wyobrazcie sobie go zaparkowanego koło mojego Porsche
.Porszakiem by można wjechać pod Hummera.Dziś został zakupiony przez mojego można powiedziec "wujka" z Zakopanego,tam najprawdopodobniej będzie reklamował hotel,jechałem nim a teraz na wakacje jadę własnie do niegodo Zakopanego gdzie jest dobre miejsce do jazdy tym monstrum i nie omieszkam porobic wiecej fotek i filmow. :wink:

Komentarz