Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dźwięki samochodów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Dźwięki samochodów

Zamieszczone przez Witek Enzo
    Zamieszczone przez Kamil210
    jednak ja nienawidzę tego samochodu,uważam że to nie jest prawdziwy Camaro tylko zwykły amerykański sedan
    Zwykły Amerykański Sedan?

Sedan?Sedan?Sedan?

Pozdrawiam

Komentarz

Spokojnie

Napisałem to w sensie że wygląda jak każdy zwykły amerykański samochód których miliony tam jeżdżą fordów czy chevroletów ale tak to nie SEDAN

Komentarz

Napisałem to w sensie że wygląda jak każdy zwykły amerykański samochód których miliony tam jeżdżą
        Camaro samochodem dla mas? Możesz mi powiedzieć co chcesz, ale akurat jeżeli chodzi o Camaro to żadna generacja nie wyglądała "pospolicie".

Pozdrawiam

Komentarz

Według mnie wygląda normalnie nie w nim nic ekscytującego coś czym można się zachwycić czy go podziwiać przez długi czas

Komentarz

Według mnie wygląda normalnie nie w nim nic ekscytującego coś czym można się zachwycić czy go podziwiać przez długi czas
            A czy Ciebie w ogóle coś ekscytuje? Czy potrafisz się czymś zachwycić? :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

akurat ta wersja camaro wyszła pospolicie
              Najbardziej niesamowity był camaro `69 TO BYŁA MASZYNA! A ten dźwięk MMM... :mrgreen:

Komentarz

nowe Camaro też jest niezwykłe :wink:

Komentarz

Owszem...Camaro z początku i połowy lat 90'tych wyglądało nieco "wątlej" od innych generacji....ale nigdy nie był to "pospolity samochód" ani "amerykański typowy sedan". :wink:

W tamtym czasie Camaro tej generacji gniotło Mustanga jak chciało. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Teraz to mustang jeździ po camaro :mrgreen:
                    A w szczególności Shelby GT500 .. bardzo udany samochodzik , chociaż ma zawieszenie z dyliżansu :mrgreen:
                    A nowy challenger też nie jest brzydki ...

Komentarz

Zamieszczone przez Overseer
                      Shelby GT500 .. bardzo udany samochodzik , chociaż ma zawieszenie z dyliżansu
                      Bo tak powiedział pan z magazynu motoryzacyjnego? Żałość...

Shelby GT500 to bezkompromisowy wóz sportowy, stworzony po to by jeździć szybko. :wink:

Nie sugeruj się wszystkim co wyczytasz w kolorowych magazynach...

Pozdrawiam

Komentarz

Sam przyznasz , że nie ma porównania gdy patrzysz na zawieszenie GT500 a powiedzmy M5 .. Ogromna różnica ...

Komentarz

Sam przyznasz
                          Nie przyznam, bo nie znam tego samochodu. Ale denerwuje mnie powtarzanie bzdurnych tekstów dziennikarzy motoryzacyjnych...
                          gdy patrzysz na zawieszenie GT500 a powiedzmy M5 .. Ogromna różnica ...
                          "Gdy patrzysz na zawieszenie" -

Nie wiem jak to wygląda, nie jestem specjalistą, ale sądzę, że krętej górskiej drodze GT500 niczym nie ustępuje nowoczesnemu "Em Pięć". :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

po pierwsze takim "szelbi" nei bardzo wyrobił byś się na wąskiej , górskiej drodze :wink:

Komentarz

Sam przyznasz , że nie ma porównania gdy patrzysz na zawieszenie GT500 a powiedzmy M5 .. Ogromna różnica ...
                              nie bo chopaki na egzotikkars.pl tak nie piszom
                              narancs alternativa

Komentarz

nieee ja siem tak nie bawiem ..
                                biolem śwoje ziabafki i idem do łóziećka śpać
                                siami siobie piście w tym temacie śtaluchy jedne a cio ...

Komentarz

Pracuję...
                                X