Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Złodzieje i oszuści na motoallegro...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• ZÅ‚odzieje i oszuÅ›ci na motoallegro...

otomoto.pl to internetowa gieÅ‚da samochodowa. W otoMoto kupisz i sprzedasz samochody osobowe, dostawcze, ciężarowe i motocykle, ale także maszyny o różnym przeznaczeniu, np. budowlane i rolnicze.

Zapraszam do przeczytania tego textu.I co sądzicie o takich frajerach jak ten?że mówi, że auto jest w stanie idelanym,a...A zresztą zobaczcie sami...
    żal mi na takich ludzi.Najgorsze jest to, że chciał okraść i pobić pana, który był zainteresowany tym autem!Takich tylko do piachu...
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

No cóż... Ale w końcu czego można się spodziewać po wieśniaku* (bo na pewno było to po nim widać od razu), a zwłaszcza jeżdżącym Audi albo BMW.

*pisząc to mam na myśli osobe o charakterze, który się tym zwrotem określa, nie osobe mieszkającą na wsi.

Takich tylko do piachu...
    I to z miejsca! A potem z 40 mln chamskiego kraju mamy 20 mln piękne, miłe, kulturalne państwo
    PS. I nie trzeba budować więzień!

Komentarz

kawał sku*******, ja bym od razu zebrał ekipę, jego sklepał, a okna powybijał i pomalował mu sprayami dom

Komentarz

Zamieszczone przez Sabiego
        kawał sku*******, ja bym od razu zebrał ekipę, jego sklepał, a okna powybijał i pomalował mu sprayami dom
        narancs alternativa

Komentarz

PracujÄ™...
        X