Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[FOTO] Geno
Zwiń
X
-
Re: [FOTO] Geno
Podróżnik ? Czy ja wiem :wink: Paryż w zeszłym roku, Hiszpania w tym, ale ze szkołą, dobrze, że cokolwiek się udało ustrzelić widząc 3 wieże przed sobą :mrgreen:
Kiedyś sobie powiedziałem, że skoro już jestem gdzieś i mam aparat to chcę przywieźć dobre fotki, takie, żebym nie musiał się wstydzić przed innymi :wink:
Komentarz
-
Zamieszczone przez GenoKiedyś sobie powiedziałem, że skoro już jestem gdzieś i mam aparat to chcę przywieźć dobre fotki, takie, żebym nie musiał się wstydzić przed innymi :wink:. Jak ja pojadę do Niemiec, to już jest coś, a co dopiero Francja, czy Hiszpania. Ale jakbym mógł, to chętnie bym tam się wybrał. Wizja spędzenia całych wakacji przed kompem mi nie pasi.
Komentarz
-
Ale te wycieczki były w trakcie roku szkolnego :mrgreen: Niedługo lecę do Turcji, to coś się pofoci :wink:
http://www.flickr.com/photos/michalkisiel/sets/ Tutaj więcej wypocin
Komentarz
-
Znalazłem złoty środek i nic więcej mi nie potrzeba - 24-70 2.8 Nikkor oczywiście :wink: Jako, że 18stka tuż tuż coraz częściej D700 chodzi mi po głowie, ale to się jeszcze zobaczy. Pierwsze lustro kupiłem w 2006 roku, na gwiazdkę D70s i 18-70 - to była maszyna:mrgreen:
Komentarz
-
fotki pierwsza klasa, nie ma się do czego przyczepić, sam chciałbym takie strzelaćosuszacze sprężonego powietrza - osuszacze sprężonego powietrza podsufitka - podsufitka
Komentarz
Komentarz