Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[FOTO] Geno

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [FOTO] Geno

Poniżej parę moich strzałów :wink:

Pozdrawiam :wink:

Re: [FOTO] Geno

Wow, niezły z Ciebie podróżnik. Fajnie mieć takie wakacje. A i do fotek masz smykałkę :wink: .

Komentarz

Podróżnik ? Czy ja wiem :wink: Paryż w zeszłym roku, Hiszpania w tym, ale ze szkołą, dobrze, że cokolwiek się udało ustrzelić widząc 3 wieże przed sobą :mrgreen:

Kiedyś sobie powiedziałem, że skoro już jestem gdzieś i mam aparat to chcę przywieźć dobre fotki, takie, żebym nie musiał się wstydzić przed innymi :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Geno
        Kiedyś sobie powiedziałem, że skoro już jestem gdzieś i mam aparat to chcę przywieźć dobre fotki, takie, żebym nie musiał się wstydzić przed innymi :wink:
        I dobrze, widac efekty . Jak ja pojadę do Niemiec, to już jest coś, a co dopiero Francja, czy Hiszpania. Ale jakbym mógł, to chętnie bym tam się wybrał. Wizja spędzenia całych wakacji przed kompem mi nie pasi.

Komentarz

Ale te wycieczki były w trakcie roku szkolnego :mrgreen: Niedługo lecę do Turcji, to coś się pofoci :wink:

http://www.flickr.com/photos/michalkisiel/sets/ Tutaj więcej wypocin

Komentarz

Niezły z Ciebie nikoniarz o.O D70s, D80, D90, D300S jakie szkła masz?

Komentarz

Znalazłem złoty środek i nic więcej mi nie potrzeba - 24-70 2.8 Nikkor oczywiście :wink: Jako, że 18stka tuż tuż coraz częściej D700 chodzi mi po głowie, ale to się jeszcze zobaczy. Pierwsze lustro kupiłem w 2006 roku, na gwiazdkę D70s i 18-70 - to była maszyna :mrgreen:

Komentarz

fotki pierwsza klasa, nie ma się do czego przyczepić, sam chciałbym takie strzelać
                osuszacze sprężonego powietrza - osuszacze sprężonego powietrza podsufitka - podsufitka

Komentarz

Też byłem na stadionie Camp Nou z klasą. Najfajniejsze z tego wszystkiego były kaski motocyklowe. :mrgreen:

Komentarz

super fotki, największe wrażenie chyba robią furki jednak
                    bramy - bramy sejfy - sejfy

Komentarz

Pracuję...
                    X