Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Konkurs świąteczny

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Konkurs świąteczny

Zbliżają się święta, choinka, bombki i te sprawy ... Chcę stworzyć konkurs w kategorii "święta".

Kilka prostych zasad:
    1.Mamy 1 kategorie: "święta" (robicie zdjęcia choinki, bombek, ogólnie wszystkiego co się kojarzy ze Świętami Bożego Narodzenia).
    2.Każdy uczestnik może wstawić tylko 1 zdjęcie.
    3.Fotki przysyłacie do mnie na PW (Varmacenta) w formie linku (do tego celu używajcie http://www.imageshack.us/)
    5.Zdjęcia mają być w rozmiarze 800x600.
    4.Prace przesyłamy do 2 stycznia.

W niedziele wystawie ankietę i będziecie mogli głosować na najlepsze zdjęcie cały tydzień, aż do 9 stycznia.

Życzę udanego fotografowania.

UWAGA!
    Dochodzi godzina 19 a na moje pw (Varmacenta) nikt mi nie przesłał jeszcze zdjęć. Niniejszym ogłaszam, że jeżeli nikt mi nie przyśle zdjęcia do godz. 20. Konkurs zostanie przeniesiony o tydzień do przodu. To znaczy prace będziecie przesyłać do 9 stycznia, a oceniać je do 16 stycznia

KONKURS ANULOWANY

Re: Konkurs świąteczny

Jak dla mnie dobre
    coś może w moim zapizdowie uchwycę ciekawego
    :mrgreen:

Komentarz

u mnie nie będzie choinki :/ więc kiszka ,ale. . . zawsze się coś wymyśli :mrgreen:
      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Aby było sprawiedliwie, zobacze wasze zdjęcia jak już sam je zrobie Wilku, czemuż to choinki nie będzie? Zrób zdjęcie karpia ubranego w strój mikołaja i git albo stołu wigilijnego z siankiem na którym widnieje Jezusek

Komentarz

Jest już 9 stycznia. Nikt nie przysłał do mnie żadnego zdjęcia anulować konkurs?

Komentarz

A no tak,kurde.Zapomniałem o tym konkursie i nie zrobiłem stosownych fotek w święta Jaka szkoda...

Komentarz

Pracuję...
            X